A Digi Internet tényleg sokkal jobb mint a Flip Internet ?
Amúúúúúúgy... a kérdés tekintetében nem teljesen mindegy, hogy telekom vagy flip? Szeretne váltani mert nincs megelégedve vele. Ennyi. :-)
Amúgy ez kb mindig terület és technológia függő melyik szolgáltató a jobb. Van aki a telekom-ra esküszik. Én pl meg vagyok elégedve a UPC-vel is, mert D3-on stabil és van DTV conax kártyával, ami a telekomról sajnos nem mondható el, mert ott ha kell ha nem, csak a trágya IPTV-t erőltetik a nyamvadt boxukkal amitől kihullik az összes hajam. Ráadásul vidéken (szintén D3 technológia) rendszeresen eldobja a hosszabb TCP kapcsolatot, pl ha SSH-n be vagyok lépve egy szerverre akkor egy idő után bontja. UPC nem csinál ilyet.
Digivel nincs tapasztalatom ügyfélként, viszont a háttérben elég nagy a fejetlenség.
Nekem a Digi mindig szarakodott.. nem is túl gyors...
Amióta Telekomnál vagyok égatta világon semmi probléma nincsen...
Digi a legjobb.
Gyors optikai net, kábeltévé.
Nem fos IPTV mint a Telekom.
Ezt minek emelted ki? :) Mármint mi az amit még tudni szeretnél?
Nem tudunk egyértelmű IGEN vagy NEM választ adni, mert területfüggő. Kérdezd meg a szomszédaidat, hogy ki mit használ és mennyire van megelégedve vele (megjegyzem ez is szubjektív, mert lehet ami neki megfelel, az neked tuti nem). Próba szerencse. Ha nagyon bizonytalan vagy akkor hűségidő nélkül kösd meg először és akkor bármikor elállhatsz. Ha bejön akkor 1 hónap után visszamész, hogy módosítani akarod hűségidősre (ügyintéző örülni fog, mert mindig az a preferált csomag) és átrak abba. Ha nem felbontod.
Ha szólok a diginek mikorra kötik be a netet és a kábel tv-t?
Tök változó... érdeklődj a szerződéskötésnél. A legtöbb szolgáltató alvállalkozókkal dolgoztat, szóval a leterheltségüktől függ.
"A Flipnek is szólnom kell.."
Igen. Nyilván velük szerződést kell bontanod (lemondani a szolgáltatást). Érdemes jelezni, hogy úgy tapasztaltad egy rakás szar volt nálad, mert ezekből (jó esetben) készül riport így esélyes, hogy a jövőben megpróbálnak rajta javítani. Talán.
Én konkrétan behányok a Fliptől a fent említett dolgokon felül is. Nálunk a területi képviselő egy arrogáns gyökér. Múlt héten a párom nyitott ajtót akinek nincs szíve elküldeni az ilyeneneket melegebb éghajlatra és még fültanúja voltam mielőtt odaértem, hogy felteszi azt a triviális kérdést a barátnőmnek a nyomorult állatja, hogy "na de a Flip havi 4000Ft, a Digi meg 5500, akkor melyik az olcsóbb?".
Már 2x küldtem el korábban, hogyha feltöltésben tudnak jobbat mutatni garantált minimumban, akkor van miről beszélni, addig marad a digi. A munkámhoz a feltöltés ezerszer fontosabb, mert nyers videóanyagokat küldök napi szinten több 100GB nagyságban. Ilyenkor általában érzi, hogy erre nem tud rálicitálni és elballag, de nem is értem miért próbálkozik ezek után újra.
Telekom-ot soha!
A német kollégáim is szidták őket.
A digi messze jobb mindkettőnél(T.kom,upc-voda)
A leállásákról,pedig csak annyit,hogy a t.kom még el is summákolja...
Nem mellesleg csak a diginek van 3 sportcsatornája...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!