Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » A Digi Internet tényleg...

A Digi Internet tényleg sokkal jobb mint a Flip Internet ?

Figyelt kérdés
Nagyon elegem lett a Flipből, mert borzasztóan lassú a netem a Routerrel, így Digire szeretnék váltani. Ehhez jönne még a kábeltévé is. Ha szólok a diginek mikorra kötik be a netet és a kábel tv-t ? A Flipnek is szólnom kell, hogy már nem szeretném igénybevenni a szolgáltatásaikat ?

2020. jún. 24. 20:02
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
32%
Persze szólni kell, és kérdezd meg van-e hűség időd. A Digi jó.
2020. jún. 24. 20:23
 2/21 anonim ***** válasza:
56%
A digi a legjobb, bárcsak megtudnék szabadulni a UPCtől
2020. jún. 24. 20:31
 3/21 anonim ***** válasza:
34%
Digink van 3 éve, eddig csak egyszer volt komolyabb probléma, pár órára nem volt net. Amúgy hasít, gyorsabb mint a gépem, nem tudom kihajtani.
2020. jún. 24. 20:35
 4/21 anonim ***** válasza:
32%

Hát igen, a Flip a telekom hálózatát bérli, ezt nagyon sokan nem tudják.

Sőt volt aki itt egyenesen leugatott mikor leírtam, hogy a Flip nem saját hálózattal rendelkezik, hanem bérli.

Ebből meg az következik, hogy ha a telekom-os előfizetők felhasználják az adott maximum sávszélességet a hálózaton, akkor a Flip ilyenkor csak a garantált minimumot tudja biztosítani. Magyarán a telekom-osok részesülnek előnyben, a Flip előfizetők meg a maradékkal kell hogy beérjék.

Persze valamit valamiért, nem véletlenül nincs hűségidő a Flip-nél.

Egyébként én 7 éve UPC előfizető vagyok, Fejér megyében. Soha nem volt vele gondom. Most hogy a UPC megszűnt mert a vodafone felvásárolta, egy hétig voltak problémák a nettel.

De ezt le is írták a weboldalukon, hogy 1 hétig karbantartások lesznek. 500-as netből átlag 450Mbit/s megvan éjjel nappal.

Ja és hogy a kérdésre is válaszoljak, nálunk az utcában 7 szolgáltató is elérhető a légvezetékeken. Az egyik szomszéd digi előfizető, azt mondja nem nagyon van vele gond. Max mint a többi szolgáltatónál, hogy kb. negyedévente vannak nagyobb karbantartások, ilyenkor 1-2 napig szarakodik a net, de utána minden oké.

2020. jún. 24. 21:38
 5/21 anonim ***** válasza:
27%

Ja, annyira jó a Digi, hogy éppen most volt, húsz perce egy országos méretű internet leállás/lassulás, és története során nem először. Meg lehet nézni a Facebookjukat meg a szakmai fórumokat. Igen, a Digi a legjobb, hogyne.

Négyes, a Flip nem bérli a Telekom hálózatát. A Flip az a Telekom egyik brandje, tehát Flip = Telekom. Mint az közismert. Huszonnyolc linket berakok erről, ha esetleg vitatkozni támadna kedved a tényekkel.

Egy, csak egyetlen egy kérdést szeretnék látni itt ezen az oldalon, ahol egyetlen baromság sincs a válaszok között. De hát ez egy Mission:Impossible.

2020. jún. 24. 21:54
 6/21 anonim ***** válasza:
88%
Ja, egyes! Flipre nincs hűségidő. Ez szintén közismert.
2020. jún. 24. 21:55
 7/21 anonim ***** válasza:
87%

[link]

Ennyi. Bérli a Telekomtól, mi? Jáj, a tudatlanság (másoké) szinte fizikai fájdalmat képes okozni nekem.

2020. jún. 24. 21:57
 8/21 anonim ***** válasza:
0%

#5 pont az ilyenről beszéltem a válaszomban mint te. Kezdem azt hinni, hogy itt ilyen fizetett Flip marketingesek is tevékenykednek.

Nem, a Flip még mindig ≠ telekom, tudom hogy fáj, de ez van.

2020. jún. 24. 22:01
 9/21 anonim ***** válasza:
71%

De, a Flip=Telekom, még az ilyen korlátolt személyiségeknek is, mint amilyen te vagy. Idézném a bemásolt sajtóközlemény első mondatát, többet nem is kell:

"Elindul a Telekom kötöttségek nélküli, vezetékes új márkája, a Flip."

Melyik részét nem tudod értelmezni ennek a mondatnak? Magyar szakot végeztem az egyetemen, hát ha tudok neked segíteni megérteni.

Tehát a közlemény nem azt mondja, hogy a Telekom hálózatot ad bérbe a Flipnek, hanem azt erősíti meg, hogy a Flip a Telekom új márkája. Ennyi. Szóval vitatkozhatsz itt erről, de csak magadból csinálsz még nagyobb hülyét, már ha ez még egyáltalán lehetséges. De azért még ezek is:

[link]

A Flip oldaláról:

[link]

De idézek is:

"2017 májusában indultunk a Magyar Telekom második márkájaként, azóta egyre többen csatlakoznak hozzánk."

[link]

Ez itt a Flip ÁSZF-e, ebből is idézek:

[link]

"Cégnév: Magyar Telekom Távközlési Nyilvánosan Működő Részvénytársaság Rövid cégnév: Magyar Telekom Nyrt. Székhely: 1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 36"

Még mindig azt állítod tehát, hogy a Flip nem egyenlő a Telekommal? Na, mennyire fáj, hogy nincs igazad? Mennyire fáj, na? Fáj, mi, de ez van!

2020. jún. 24. 22:14
 10/21 anonim ***** válasza:
88%

"Nem, a Flip még mindig ≠ telekom, tudom hogy fáj, de ez van."

Pedig a Telekomé a Flip... Ott linkelte be az egyik hozzászoló a Telekom Sajtóközleményét. Idézek belőle:

"Elindul a Telekom kötöttségek nélküli, vezetékes új márkája, a Flip."

"Flip néven új vezetékes ajánlatot kínáló márkát indít ma útjára a Telekom"

2020. jún. 24. 23:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!