Ez nem lehetséges ugye?
Figyelt kérdés
Ha valakinek csatlakozok a WiFi-re, akkor nem tudja hogy milyen internetes oldalakat kerestem ki igaz?2020. jún. 24. 19:35
11/15 anonim 

válasza:

Nem igazán tudsz "Hackelt" verziót használni, mert a Windows nem nyílt forráskódú. \o/.
12/15 anonim 

válasza:

#11 nem én írtam azt amire reagáltál, de ugye ezt te sem gondoltad komolyan :)
Még sose láttál preactivated vagy precracked fizetős szoftvert?
Pont azért "tört", mert nem nyílt forráskódú. Ha az lenne elég lenne átírni. :) (lásd: linux disztrók sokfélesége)
13/15 anonim 

válasza:

A lincenszel játszadozol és nem a Windows a tört. :)
14/15 anonim 

válasza:

Minden esetre tényleg jobb a hivatalos helyről leszedni, már csak azért is, mert 2 kattintásra megcsinálva pendrive-ra. :) Nem kell rufussal vagy egyéb dolgokkal vacakolni.
15/15 anonim 

válasza:

10-esnél én is esetleg a tudatos nethasználatot emelném ki, amiben a legtöbben elvéreznek, az elég sok egyéb lehetőség forrása.
ameddig sokan titkosítással nem rendelkező oldalakon is ugyanazokat a belépési adatokat használják, mint mindenhol máshol, addig 100%-os támadási felülettel rendelkeznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!