Ez nem lehetséges ugye?
Figyelt kérdés
Ha valakinek csatlakozok a WiFi-re, akkor nem tudja hogy milyen internetes oldalakat kerestem ki igaz?2020. jún. 24. 19:35
1/15 anonim 

válasza:

Aki elég magas szinten ért az informatikához az meg tudja nézi hogy miket néztél meg.
2/15 anonim 

válasza:

Nem, nyugodtan nézd csak a felnőttfilmeket! :D
3/15 A kérdező kommentje:
A jelszavak miatt kérdeztem, hogy nem-e látja.
2020. jún. 24. 19:49
4/15 anonim 

válasza:

Ha megfeleloen van osszerakva a rendszer, barmit ki tud szedni a forgalombol. Azt is hogy mit nezel, azt is hogy milyen jelszavaid vannak.
Ketkedoknek, szakertoknek: de, eleg hozza egy MITM attack.
5/15 A kérdező kommentje:
Akkor úgy kérdezem, ha egy adott személy rácsatlakozna a wifitekre, megtudnátok nézni, hogy milyen oldalakat látogatott?
2020. jún. 24. 20:47
6/15 Szirty 

válasza:

"A jelszavak miatt kérdeztem"
Az eredeti kérdésedben azt kérdezed hogy látja-e milyen oldalakat látogatsz!
8/15 anonim 

válasza:

És a trükk a névfeloldásban van. Amikor egy "weboldalra" fel akarsz menni. pl. gyakorikerdesek.hu - paraszti nyelven: akkor elküld egy kérdést a domain név feloldó szerver felé, hogy lekérje a címhez tartozó IP címet - na és ezt a kérést megtudod fogni ...
9/15 anonim 

válasza:

#4 MITM esetén az url sima ügy (12 éves hacker pistikének is megy), de az ssl-el postolt jelszavak azért kicsit keményebb dió szerintem. :)
10/15 anonim 

válasza:

"ha egy adott személy rácsatlakozna a wifitekre"
Én a wifi (lan) biztonsága miatt aggódnék inkább, hogy hogy hatolt be egy idegen a hálózatomra.
MIM támadástól se félnék, erre vannak a tanusítványok. Böngészőben kis zárt lakat, TLS 1.2 titkosítás. És tudatos nethasználat. (Ami ott kezdődik hogy a wint is az MS-től töltöm le, nem valami All In One átverő hackelt verziót)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!