Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan tudom ezt a facebookomr...

Hogyan tudom ezt a facebookomról leszedni: 90% OFF only one day ?

Figyelt kérdés
3 napja mindig megosztok 21 embert 90% OFF only one day ez a weboldal és kiirja a neveket és hogy én osztottam meg. Minden nap 14:00 kor jelenik meg ez az üzenet a facebookomon. Hogyan tudnám letörölni ezt? mi a modja?
2020. jún. 22. 14:28
 1/3 anonim ***** válasza:
87%
Keress egy ismerőst, aki ért a gépekhez és leirtja a vírustengert a gépedről
2020. jún. 22. 14:31
 2/3 anonim ***** válasza:
88%
A legtöbb esetben ilyenkor vagy a Facebook profilodban van egy alkalmazás ami ezt csinálja, vagy pedig a böngészőbe települt egy kiegészítő, és az vezérli a fiókodat. Ezeket a helyeket/beállításokat kell megnézni, és eltávolítani ha ismeretlen alkalmazást látsz.
2020. jún. 22. 14:34
 3/3 anonim ***** válasza:
85%
Nézd meg az alkalmazásokat a Facebook fiókodban és tiltsd le a gyanúsakat. Aztán változtass facebook jelszót, nézd át a böngésző-kiegészítőidet és futtass le egy vírusirtást.
2020. jún. 22. 14:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!