Honnan tudhatom meg hogy ki próbálja feltörni a facebookom?
Sziasztok!
Pár napja random SMS-eket kapok kódokkal,amit új Facebook jelszó beállításához küldenek...Ezután gyorsan bekapcsoltam a két faktoros hitelesítést (az e-mail címemen is) és ugyanúgy kapom az üzeneteket a próbálkozásokról. Értesítést nem kapok hogy feltörte volna,szóval gondolom csak próbálkozik,de nagyon idegesítő. Mégis mi tévő legyek? Honnan tudhatnám meg hogy ki próbálja feltörni? 😕
Szerintem a Facebook x alkalom után tiltaná a kísérletet, hacsak nem valami celeb vagy, akire ráküldik a fél világot. Biztos, hogy az SMS-eket a Fb küldi?
Egyébként a megoldás annyi, hogy kikapcsolod az SMS értesítést.
Ha arról kapsz értesítést, hogy jelszót próbál változtatni valaki, akkor ezek szerint már be tudott jelentkezni az eredeti jelszavaddal.
Azóta már megváltoztattad a jelszavad? Meg kéne.
"SMS-eket kapok kódokkal,amit új Facebook jelszó beállításához küldenek"
Ezt írtad. Nem értettem félre semmit, maximum te nem fogalmaztad meg jól a kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!