Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Milyen a Dark Web?

Milyen a Dark Web?

Figyelt kérdés
Láttátok már?

2020. jún. 20. 23:34
 1/5 anonim ***** válasza:
79%

Naponta járok fel

Olyan mint a rendes csak sokkal szabadabb mert nincs cenzúrázva

2020. jún. 20. 23:50
 2/5 anonim válasza:
27%

Én egyszer felnéztem a dark webre.

Kicsit böngészgettem.Nem lehetett több 20 percnél ameddig fent voltam.

Ezután, kb olyan 1 órára rá, kopogtat (sőt dörömböl!) az ajtón két jól megtermett rendőr.

Bevittek, és kicsit elbeszélgettek velem. Úgyhogy csak óvatosan!

2020. jún. 21. 01:05
 3/5 anonim ***** válasza:
70%

Milyen a Dark Web?

Ilyen: [link]

Megnézheted a Videót az elejéről is, hátha tanulsz belőle valamit De a 17. perctől nézd, ha érdekel valóban. ;).

2020. jún. 21. 03:12
 4/5 anonim ***** válasza:

Nem nagy szám...

Ahoz, hogy valami igazán olyat találjál be kell járnod rendesen. Bár mondjuk ez az ottani keresőmotoroktól is függ. Mert némelyik mondjuk úgy, hogy nem éppen a legrelevánsabb találatokat adja. Lehet találni fórumoktól kezdve drogot, lopott telefonokat stb. Persze a legtöbb olyan hely fizetős és ott nem holmi Dollárral meg Euróval kell fizetni, hanem BitCoinnal.

2020. jún. 21. 07:20
 5/5 anonim ***** válasza:
50%
Drogok, hamis iratok (nem is olyan drágán) vélhetően lopott telefonok, hacker szolgáltatás (akármilyen céget feltörne ha sok pénzt utalsz állítólag), fórumok, hitmen "rendelés", lopot személyed adatok, fegyverek, és még sok más
2020. jún. 21. 07:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!