Aliexpress csomagom hol marad?
Figyelt kérdés
Április közepén rendeltem egy kis kütyüt. Azota se híre se hanmva. Par ezer forintos dologról lenne szó de nekem fontos. Ki is lett ugye már fizetve.
Itt az azonositom is ha esetleg valaki megnezne a trackingjet es tudna nekem segiteni mert nem vagyok valami jo angolbol, csak azt ertem belole hogyar magyarorszagon van...:LP00173888350265
2020. jún. 14. 10:09
1/2 anonim válasza:
Én is április közepén rendeltem Aliról. Egy pulcsit és egy telefontokot. Az utóbbi meg is jött pár hete, viszont a pulcsi az nem. Privátként ezt az üzit küldték: "Dear. very sorry. cause you inconvenience. Affected by the global epidemic, logistics and transportation have become very slow and difficult. However, your package has reached the stage of cross-border transportation. At this stage, the transportation time will be longer. To ensure that you can receive the package, we will always track your package. Until you receive the package. Please wait. Hope to get your understanding. therefore. Since the virus is dangerous, please take care and wish you happiness!"
2/2 anonim válasza:
Ha beért az országba akkor lehet, hogy a vámon pihentetik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!