500mbs UPC-s netem van, és csak 210el jön ez mitől van?
Nekem volt, hogy 10-20-al jött a 200 megás... 50-es garantált mellett :D
A vírus mindent vitt mint a piros hetes.
mindegy, örültem neki, hogy legalább van.
Ha wifin keresztül használod sosem lesz meg az 500. a 210 wifin már k. jónak mondható!!
Az asztali gépet be kell kötni kábellel!
az is lehet még, ha feltöltesz valamit akkor amiatt csökken a lefeléjövő sávszél is!
A feladatkezelőben látod, hogy mennyi épp a netforgalom!
jó... nem tudunk mást mondani minthogy örülj neki, hogy ennyi is van. másnak 5-10 megás van csak és örül neki, hogy van egyáltalán valami.
mindenki otthonról dolgozik, aki meg nem az otthonról netezik és tölti a filmeket, streamel, csetel, zoomol, stb.
hatalmasat nőtt a vírushelyzet óta az internetforgalom (lásd bix.hu!). csoda, hogy nem roppant össze az egész ország/világ internethálózata!
köszönettel tartozunk a szakemereknek, hogy olyan a rendszer, hogy egy ekkora fluktuációt nyikkanás nélkül lekezelt. MEgeshetett volna az is, hogy egész megykék, városok maradnak net nélkül mert összefossa magát egy központ. Net nélkül meg semmi nincs. Se kórház, se gyógyszertár, se közlekedés, se távközlés, semmi.
Ha nem tetszik a 210 akkor kérdezz rá a szolgáltatódnál, hogy mi a k. anyjuk van. Ha ez a 210 a garantáltnál több, akkor meg nem tudsz mit csinálni. Esetleg kérhetsz egy helyszíni ellenőrzést, modemcserét hibás működésre hivatkozva - aztán ha nem találnak semmit akkor fizetheted a kiszállásí díjat.
én a 30-as netemmel is simán elvoltam és töltöttem soksok gigát és streameltem soksok filmet, sorozatot. Ha 210-el nem megy az élet akkor magadban keresd a hibát.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!