Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » 500mbs UPC-s netem van, és...

500mbs UPC-s netem van, és csak 210el jön ez mitől van?

Figyelt kérdés

2020. jún. 12. 18:32
1 2
 1/15 anonim válasza:
100%
Nem mindíg adja vissza a teljes sebességet ez a max seb valószínűleg, ha wifi ről van szó akkor normális viszont ha kábelezel akkir kéne az a sebesség...
2020. jún. 12. 18:35
 2/15 A kérdező kommentje:
A koronavírus óta lassult le
2020. jún. 12. 18:36
 3/15 anonim válasza:
100%
Akkor lehet hogy le van terhelve a szolgáltató, kérdezz rá ügyfélszolgálat on
2020. jún. 12. 18:37
 4/15 anonim ***** válasza:
A szolgáltatód a garantált és maximum közötti sebességet adja, ez van a szerződésben is. Senki nem vállalja, hogy te minden esetben a maximummal fogsz tölteni, csak hogy azt a maximális sebességet érheted el optimális esetben. Az a körülmény, hogy te csak a maximum felével tudsz tölteni, nem hiba.
2020. jún. 12. 19:05
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Nekem volt, hogy 10-20-al jött a 200 megás... 50-es garantált mellett :D

A vírus mindent vitt mint a piros hetes.

mindegy, örültem neki, hogy legalább van.

Ha wifin keresztül használod sosem lesz meg az 500. a 210 wifin már k. jónak mondható!!

Az asztali gépet be kell kötni kábellel!

az is lehet még, ha feltöltesz valamit akkor amiatt csökken a lefeléjövő sávszél is!

A feladatkezelőben látod, hogy mennyi épp a netforgalom!

2020. jún. 12. 19:14
 6/15 A kérdező kommentje:
#5 Be van kötve kábelel amíg nem volt koronavírus addig 500al jött
2020. jún. 12. 19:44
 7/15 anonim ***** válasza:
54%
Amíg a garantált megvan, panasznak helye nincs. A gerincre több előfizetőt kötnek be, mint ami sávszélessége van (Digitől tudok konkrét példát mondani, ott egy 10 gigás gerincre 32 előfizetőt kötnek 1000-es nettel). Azt feltételezik, hogy nem fognak mindannyian egyszerre maximummal letölteni, ami általában így is van, ezért a kínált sebesség jön. De ha mégis egyszerre indulnak meg forgalmazni, akkor sincs gond, mert a garantált sebességet úgy választják meg, hogy azt ilyenkor is elérje, így a szerződést teljesítik mindig, minden körülmények között.
2020. jún. 12. 20:02
 8/15 A kérdező kommentje:
Nálam 2 hónapja amióta a Koronavírus van azóta 210-nél feljebb nem megy
2020. jún. 12. 20:06
 9/15 anonim ***** válasza:

jó... nem tudunk mást mondani minthogy örülj neki, hogy ennyi is van. másnak 5-10 megás van csak és örül neki, hogy van egyáltalán valami.

mindenki otthonról dolgozik, aki meg nem az otthonról netezik és tölti a filmeket, streamel, csetel, zoomol, stb.

hatalmasat nőtt a vírushelyzet óta az internetforgalom (lásd bix.hu!). csoda, hogy nem roppant össze az egész ország/világ internethálózata!

köszönettel tartozunk a szakemereknek, hogy olyan a rendszer, hogy egy ekkora fluktuációt nyikkanás nélkül lekezelt. MEgeshetett volna az is, hogy egész megykék, városok maradnak net nélkül mert összefossa magát egy központ. Net nélkül meg semmi nincs. Se kórház, se gyógyszertár, se közlekedés, se távközlés, semmi.

Ha nem tetszik a 210 akkor kérdezz rá a szolgáltatódnál, hogy mi a k. anyjuk van. Ha ez a 210 a garantáltnál több, akkor meg nem tudsz mit csinálni. Esetleg kérhetsz egy helyszíni ellenőrzést, modemcserét hibás működésre hivatkozva - aztán ha nem találnak semmit akkor fizetheted a kiszállásí díjat.

én a 30-as netemmel is simán elvoltam és töltöttem soksok gigát és streameltem soksok filmet, sorozatot. Ha 210-el nem megy az élet akkor magadban keresd a hibát.

2020. jún. 12. 21:41
 10/15 A kérdező kommentje:
Most már 270-nel jön
2020. jún. 16. 02:58
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!