Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Facebookon régi képeket...

Facebookon régi képeket vissza lehet hozni ha töröltem?

Figyelt kérdés
Úgy tudom a facebook mindent ment
2020. jún. 11. 01:21
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudod visszahozni, csak hogyha a láthatóságát állítottad át, vagy archiváltad. Törölt tartalmakat nem tudsz visszahozni.
2020. jún. 11. 11:19
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Elég szemétség, mert (((cukorhegynek))) megvannak valahol azok a posztok és képek ez egész biztos
2020. jún. 30. 22:24
 3/9 A kérdező kommentje:

2-es pont ezért nem értem

Elvileg a facebook mindent ment és akkor is meg lesz nekik ha törlöd

Tuti nem lehet vhogy visszahozni?

2020. júl. 1. 01:12
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Az innentől már nekik elérhető csak. A Facebook és más közösségi média arra lett kitalálva és finanszírozva a titkosszolgálatok által, hogy ezen keresztül limitálják az ember szabadságát. Egyrészt, ezzel kreáltak egy új szórakoztató lehetőséget az emberek számára, amivel a stresszről meg tudnak felejtkezni. Normális esetben az embernek nem kellene általában ilyen stressznek kitéve lenni, ez csak az ipari forradalom következménye ami egy tragédia volt az emberiség számára. A másik célja a facebook és hasonló sza*ságoknak az volt, hogy megfigyeljék az embereket. Azt is látják és elemzik, hogy milyen posztoknál állsz meg, így azt is tudják rólad, hogy mi az ami érdekel. Nem beszélve arról, hogy az emberek nagyrésze, azt is kiteszi, hogy mikor megy sz"rni éppen tehát mindent tudnak róla. Na most kérdezheted, hogy a te átlagos életeddel mit kezdenek, ha látják, hogy mit csinálsz. Semmit. Nem az a lényeg, hogy egy valakit lássanak, hanem az, hogy mindenkit látnak, és mindenkiről tudnak. Történik valami a világban, egyből látják, hogy alakul az átlag ember közvéleménye. Tudják, hogy milyen cikkeket kell majd az újságokba írni, hogy megfelelően manipulálják a közvéleményt mondjuk egy választás előtt stb stb. Így te biztosan nem fogod tudni visszaszerezni amiket megosztottál, de a fényképeid kommentjeid véleményed és egész életed, ott van (((nekik))) valahol egy raktárban egy pendriveon, vagy ki tudja milyen adattárolók vannak ma már.

Egyébként le lehet kérni az adataidat amiatt az új eus szabály miatt. Nem tudom pontosan minek hívják, egy két éve nagy cucc volt 3 vagy 4 betű. És akkor elküldenek mindent amit valaha csináltál a facebookon az emailedre.

2020. júl. 1. 12:40
 5/9 anonim ***** válasza:
Egyébként olvasd el Az ipari társadalom és jövője című művét Ted Kaczynskinek. Magyarul megtalálható. De még angolul hangoskönyvben is
2020. júl. 1. 12:41
 6/9 A kérdező kommentje:
4-es kérlek szépen ha eszedbe jut mi a neve annak,hogy mindent elküldenek emailre nekem amit valaha csinaltam facebookon akkor írd majd meg
2020. júl. 1. 16:30
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
2020. júl. 1. 23:15
 8/9 A kérdező kommentje:
7-es ez a törölt dolgokat is mutatja?
2020. júl. 1. 23:22
 9/9 anonim ***** válasza:
Tesztelni kell. Passz
2020. júl. 1. 23:58

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!