Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » A google honnan tudja megállap...

A google honnan tudja megállapítani azt hogy milyen telom van és hogy milyen verziójú stb. ?

Figyelt kérdés

2020. jún. 8. 23:49
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
A telefon megmondja neki.
2020. jún. 9. 00:16
 2/12 anonim ***** válasza:
70%
A Google mindent tud. Ezt tudomásul kell venni. Új telefont veszel, beírod az email-címet és letölt mindent, ami a régebbin volt.
2020. jún. 9. 00:17
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Google-os op.rendszer fut rajta, szóval az lenne a furcsa, ha nem tudnák. Van az a protokoll, ami szépen megmondja a megfelelő kérdésre. (Ahogy pl. az addons.mozilla.org is tudja, hogy milyen verziójú nálam a Firefox.)
2020. jún. 9. 02:16
 4/12 A kérdező kommentje:
És valahogy mgholdható hogy elrejtsem ezeket hogy ne tudja megállapítani?
2020. jún. 9. 02:57
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom android.

Meg lehet oldani, de vannak következményei. Nagyon fontos, hogy csakis rootolt telefonnal működik.

Root = rendszergazdai jog.

Ezzel bármit megtehetsz. Konkrétan megfoghatod és letörölheted a Google Play, Google Play Services és az összes többi Google-os alkalmazást beleértve a gms core-t is.

Én már használtam így telefont. Mondjuk úgy, hogy az akkumlátor ideje hosszabb lett meg a telefon is gyorsabb egy kicsit. De ezt csakis akkor tedd, ha biztosan tudod, hogy mit is csinálsz pontosan.

Plusz újabb telefonoknál a SafetyNet vizsgálaton megbuknál, mert módosítottad a rendszer partíciót és emiatt egy csomó másik alkalmazás sem indulni.

2020. jún. 9. 06:57
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Vegyél Huawei P40 szériát: azon már nincs Google.

Nem értem, miért fél mindenki ennyire a Google-től. Igen, tudom, hogy rengeteg adatot tárol rólam, igen, tudom, hogy felhasználják jövedelemszerzésre, de nem zargatnak túlzottan és cserébe személyre szabott szolgáltatásokat kapok, ingyen. Nekem megéri. Úgysincs takargatni valóm.

2020. jún. 9. 08:29
 7/12 A kérdező kommentje:
És ha rootolnám hogyan tovább? Mit tegyek utána?
2020. jún. 9. 11:03
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha így kérdezed, ne rootold, mert garantáltan tönkre fogod tenni!
2020. jún. 9. 11:19
 9/12 A kérdező kommentje:
Nem fogom de miután rootolva van mit tegyek?
2020. jún. 9. 11:34
 10/12 anonim ***** válasza:

Esetleg a szóban forgó telefon típusát le tudnád írni?

Ha Samsung akkor ne csak annyit, hogy Galaxy S Advance, hanem modellszám alapján például: GT-I9070 stb.

2020. jún. 9. 13:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!