Kiért jobban az internethez? - nagyszülők - szülők - gyerekek

Nemhinném,hogy pont a nagyszülők értenének legjobban az internethez.
Ahogy az előző válaszoló is írta,a szülő is jobban érthet hozzá mint a gyerek,igaz nálam nem a munkájából kifolyolag,de úgyis jobban ért hozzá,mint én vagy a nővérem.
Szóval ez a családtól függ,de a legtöbb esetben szerintem a gyerek.

Jó kérdés.
- a 8 hónapos gyerekek?
- a 18 éves szüleik?
- a 35 éves nagyszüleik?

Jó lenne tudni, melyik generációra gondol a kérdező.
Azért nem mindegy, hogy az a bizonyos nagyszülő-szülő-gyermek most 80-50-20 éves vagy 50-30-5...
Az én -szigorúan csak magán- vélemélyem szerint az Y-generáció ért az internethez a legjobban. A terjedésével együtt nőttek fel, követték azt és ők tették olyanná, amilyennek ma ismerjük.
Nekik ez a természetes; az idósebbeknek mindent tanulni kell; a fiatalabbak meg már csak "beleültek a készbe" - ők az alap dolgokat készségszinten használják anélkül, hogy valódi tudás lenne mögötte...

Értelmetlen a kérdés.
Mivel a világon nem egyetlen szülő, gyerek, és nagyszülő van, ezért nem lehet egzakt választ adni. Nem egyformák az emberek.
Esetleg statisztikailag lehetne megválaszolni, hogy általában ki ért hozzá jobban, de ahogy írták előttem, egyik kategória sem egzakt. Egy nagyszülő lehet 40 éves, de lehet 80 is. Meg aztán mit értünk hozzáértés alatt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!