Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan lehet, hogy e-mailbe 2...

Hogyan lehet, hogy e-mailbe 2 különböző e-mail címmel be tudok jelentkezni?

Figyelt kérdés

Mondjuk az e-mail cím 5555.6666@gmail.com, de be lép úgy is, ha azt írom, hogy 55556666@gmail.com.

Az e-mail címem helyett az utóbbit adtam meg, amikor ide regisztráltam, aztán csodálkoztam, hogy nem tudok belépni. De a regisztráció létrejött, csak az utóbbit kell beírni. Ez hogyan lehetséges? Utána észrevettem, hogy e-mailre is belép mind2vel, de ide csak az egyikkel lép be, amit tévesen adtam meg.

2020. jún. 5. 17:27
 1/5 A kérdező kommentje:
Tehát az igazi e-mail cím tartalmaz pontot, az e-mail fiúkba be tudok lépni pont nélkül is, de ide csak pont nélkül. Miért tudtam ide regisztrálni, hisz tévesen rossz e-mail címet adtam meg, ami nem is létezik.
2020. jún. 5. 17:29
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Mert a GMailnél nem számít az azonosítóban a pont. Szóval: pont nélkül is egy létező e-mail címet adtál meg, viszont ahol regisztráltál vele, ott karakterre pontosan tárolják az e-mailt, és nem foglalkoznak a GMail egyedi szabályaival.
2020. jún. 5. 17:37
 3/5 anonim ***** válasza:
A Gmail nem veszi figyelembe a pontot, akárhová rakhatod. Próbáld ki, küldj magadnak emailt különféle címekre, például 55.55.6.6.66@gmail.com. Meg fog érkezni.
2020. jún. 5. 17:39
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat. Igen, az előbb próbáltam ki, csodálkoztam. Oda vissza is megy, tehát ha az eredeti nem tartalmaz pontot, de ide olyannal regisztrálok, ami tartalmaz?

Volt egy regisztrációm, amit töröltem, majd 2 napra rá újra regisztráltam, azért is csodálkoztam, mert elvileg napok telnek el, mire lehet regisztrálni ugyanazzal az e-mail címmel. Itt az volt a szerencse, hogy mivel kihagytam a pontot, így külön e-mail címnek érzékelte, így tudtam regisztrálni.

2020. jún. 5. 18:00
 5/5 A kérdező kommentje:
Egyénként ugyanezzel az e-mail címmel lehetne létrehozni még egy regisztrációt, ha pontot használnék?
2020. jún. 5. 18:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!