Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » A legújabb msn-nél amelyik...

A legújabb msn-nél amelyik támogatja hogy egy msn címre két különböző gépről belehet jelentkezni ott ha én fent vagyok az msn címén vkinek rejtve és ő bejelentkezik akkor ő látja hogy vki márt fent van az övéről?

Figyelt kérdés
Neki kijelzi azt ?
2009. ápr. 15. 14:45
 1/5 anonim ***** válasza:
legjobb tudomásom szerint 1db MSN cimmel egyszer lehet bejelentkezni, ha valaki másik gépen is megpróbálja, az elsőt kidobja. azt már inkább elképzelhetőnek tartom, hogy 1 gépen egyszerre 2 MSNel is benn lehet lenni.
2009. ápr. 15. 15:17
 2/5 A kérdező kommentje:
csak mert én itthon nálunk bejelentkeztem a barátom msn-címére rejtve és közben ő is feljött de ő nem rejtve és nálam kiírta a gép hogy ön 2 helyről van bejelentkezve és ugyanazokat a beszélgetéseket látja és most nem tudom hogy a barátom látta e hogy én fent voltam vagy ezt csak nálam jelezte ki és nem dobott le a gép
2009. ápr. 15. 15:23
 3/5 anonim ***** válasza:
ha neked kiírta neki is
2009. ápr. 15. 15:27
 4/5 A kérdező kommentje:
uhh akkor lehet nem vette észre szerencsére vagy nem tudom mert nem szólt érte pedig tuti rákérdezett volna
2009. ápr. 15. 15:36
 5/5 anonim ***** válasza:

Pedig de, a bejelentkezéskor neki is feldobja, hogy máshonnan már be van jelentkezve a felhasználó, és jelenleg ketten használják.

Lehet, hogy nem figyelt rá, és automatikusan bezárta az ablakot...

Amúgy mi célja van annak, hogy valaki más MSN-én vagy benn rejtve?

2009. ápr. 16. 03:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!