Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Facebookon hogyha 1 oldal...

Facebookon hogyha 1 oldal letiltott akkor hogyan érjem el hogy feloldjon?

Figyelt kérdés
Igen oldal is le tud tiltani a Facebookon. Nem tudom Likeolni, követni magát az oldalt. A bejegyzéseihez nem tudok hozzászólni és reagálni sem tudok rájuk. Privát üzenetet sem tudok írni az oldalnak. Mitől fog 1 oldal feloldaniM

2020. jún. 2. 14:16
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
36%

"Ha ekkora bunkó vagy kérdező, nem csodálom hogy kitiltottak a jó picsába. Én is tiltalak :D"

És látod az ilyenek miatt. Egyre több embernek ilyen a felfogása. Van amikor beregisztrálsz valahová és a következő pillanatban tiltanak, anélkül hogy időd lett volna egyetlen betűt leírni. Ezek már teljesen önhatalmúlag mennek indokolatlanul, talán csak azért mert már túl sokan vannak az oldalon vagy csoportban. Ugyanakkor úgy vélem sokkal tisztességesebb lenne lezárni a regisztrációt és kiirni hogy emiatt, mert túl sok a tag. Pl a torrent oldalakon szokott ilyen lenni. De az hogy valahová beregisztrálsz és szó nélkül tiltanak az annyira egy gusztustalan húzás, hogy inkább le sem írom amit gondolok az ilyen emberről.

2020. szept. 12. 10:49
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
#11 értelmetlen dolgokat írsz, ha a bunkózásért tiltják a kérdezőt akkor mi az, hogy "anélkül hogy időd lett volna egyetlen betűt leírni.".
2020. okt. 7. 15:46
 13/20 A kérdező kommentje:
#11-es! Te mégis honnan tiltasz? Fogyatékos...
2020. okt. 7. 15:54
 14/20 anonim ***** válasza:
60%
Fáj az igazság azért idegeskedsz? Mész a kukába a figyelt kérdések listáról.
2020. okt. 7. 16:00
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Engem a Magyarország Kormánya oldal tiltott le, mert biztos olyat mertem kérdezni, ami nem tetszett a Királynak. Pedig semmi sértő vagy provokatív nem volt benne, szimplán csak értetlenül álltam bizonyos dolog előtt.
2020. dec. 3. 08:45
 16/20 A kérdező kommentje:
Utolsó! És hogyan érjük el hogy feloldjon 1 oldal ami minket letiltott?
2020. dec. 3. 12:16
 17/20 anonim ***** válasza:
60%
Már megválaszolták előttem szerintem: sehogy.
2020. dec. 3. 12:34
 18/20 anonim ***** válasza:
0%
Már rég elavult a facebook. Nem?
2021. febr. 3. 17:11
 19/20 anonim ***** válasza:
0%
#18: amíg a világon ezt használják a legtöbben, addig nem lehet elavult :D
2021. febr. 15. 11:12
 20/20 A kérdező kommentje:
Szóval hogyan érjem el?
2022. jan. 30. 14:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!