Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Facebookon hogyha 1 oldal...

Facebookon hogyha 1 oldal letiltott akkor hogyan érjem el hogy feloldjon?

Figyelt kérdés
Igen oldal is le tud tiltani a Facebookon. Nem tudom Likeolni, követni magát az oldalt. A bejegyzéseihez nem tudok hozzászólni és reagálni sem tudok rájuk. Privát üzenetet sem tudok írni az oldalnak. Mitől fog 1 oldal feloldaniM

2020. jún. 2. 14:16
1 2
 1/20 2*Sü ***** válasza:
97%

> A bejegyzéseihez nem tudok hozzászólni és reagálni sem tudok rájuk.

Valószínű pont ez volt a cél.

> Mitől fog 1 oldal feloldani

Maximum közvetve tudod az oldallal felvenni a kapcsolatot (pl. egy ismerősön keresztül, emailben stb…). Hogy aztán az oldal tulajdonosa feloldja-e a tiltást, az nagyban függ az előzménytől, hogy mi volt a tiltásod oka, illetve nagyban függ attól, hogy mennyire akar veled jófej lenni az oldal tulajdonosa.

2020. jún. 2. 14:29
 2/20 A kérdező kommentje:
Nem tudom melyik oldalnak mi az adminja. Tehát nem tudom felvenni velük a kapcsolatot. Több oldalról van szó.
2020. jún. 2. 15:01
 3/20 anonim ***** válasza:
89%
Ha ennyi oldalról letiltottak, akkor azért elég nyomós oka lehetett, amit az 1-es írt az jó lenne, ha tudnád az adminokat
2020. jún. 6. 14:05
 4/20 A kérdező kommentje:
Honnan kéne tudnom az adminokat?🤔 Egyik oldalon sincs belinkelve az oldal adminjának a profilja... -.-
2020. jún. 6. 14:17
 5/20 anonim ***** válasza:
92%
Tagoknál ki van írva, hogy ki az adminisztrátor meg a moderátor
2020. jún. 6. 14:25
 6/20 A kérdező kommentje:
Csoportban lehet. De OLDALRÓL VAN SZÓ!!! AMIT LIKEOLNI KELL!!! Értetlen...
2020. jún. 6. 22:08
 7/20 anonim ***** válasza:
90%
jaaxd kajak bocsmar hülye vagyok🤣
2020. jún. 6. 23:36
 8/20 anonim ***** válasza:
90%
Ha ekkora bunkó vagy kérdező, nem csodálom hogy kitiltottak a jó picsába. Én is tiltalak :D
2020. júl. 4. 17:51
 9/20 anonim ***** válasza:
69%
De ha letiltot tmiért fáj, hogy nem tudod likeolni? Itt valami zavar van benned.
2020. szept. 11. 17:06
 10/20 anonim ***** válasza:
24%
Nézd, a facebook egy rommá cenzúrázott oldal és nem is csak az üzemeltető cenzúráz, hanem a csoport adminok is, akik pont ugyanolyan magánemberek mint te vagy én. Ha nem tetszik neki a képed letilt. Legjobb megoldás leszakadni a fbookról és nem a csoportba visszakönyörögni magad. Vannak olyan fórumok ahol kifejezetten odafigyelnek hogy a szólásszabadság érvényesülhessen és senki se cenzúrázza. A mai világban egyre több ember keres ilyet, mert nagyon sokaknak van ebből elege. Neked is az lenne a helyes megoldás, ha egyszerűen lelépnél a fbookról.
2020. szept. 12. 10:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!