Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Az acer laptopomban hogyan...

Az acer laptopomban hogyan tudnám kitörölni a csillagozott/kedvenc oldalakat? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés

Tehát van az úgynevezett 'Új lap', ahol a google is van, és ott vannak a kedvenc oldalaim is, amiket csillaggal jelöltem. De már többször is előfordult, hogy valamit, ami már nem kell azt kicsillagozom, tehát el akarom tüntetni a kedvenceim közül, de mégsem tudom. Kicsillagozom ugyan, de továbbra is ott van a kedvenc oldalak között, és ha ott rámegyek továbbra is bevan csillagozva, mintha semmi sem történt volna. És több oldalam is még mindig ott van, amit már rég kitöröltem, csak nem akar eltűnni.

Ez esetben mit lehet tenni? Ugye el lehet tüntetni valahogy végleg?

2020. máj. 27. 19:19
 1/3 anonim ***** válasza:
Feltételezem, hogy Chrome-ra gondolsz, mert nem írtad. Én ugyan nem ezt használom, de megnéztem. Ha jól értem, amit kérdezel, az új lapon a jobb alsó sarokban kattintsd a testreszabásra, itt a billentyűparancsokra, és válaszd ki, amit akarsz.
2020. máj. 27. 19:28
 2/3 Dongaben ***** válasza:
A "Könyvjelzőkre" gondolsz? A Googleban rákattintasz a "Bookmarks"-ra, itt felsorolja az oldalakat. Jobb oldalt 3 egymás alatti pontra kattintasz, és törölheted.
2020. máj. 27. 19:28
 3/3 A kérdező kommentje:

Elsőnek: nem a gyakran látogatott oldalakra gondoltam, hanem ahogy a 2.mondja a könyvjelzőkre. Bocsi, hogy nem fogalmaztam érthetőbben :) De neked is köszi, mert ezt se tudtam eddig, hogy lehet.

2-es, nagyon, nagyon szépen köszönöm neked! Már nagyon régóta szenvedtem vele. :)

2020. máj. 27. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!