Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Tudnátok olan youtube videókat...

Tudnátok olan youtube videókat küldeni ahol normális módon mennek fel a dark webre?

Figyelt kérdés
Arra gondolok hogy nem cringelnek mindenen.

2020. máj. 22. 08:29
1 2
 1/12 anonim válasza:
2020. máj. 22. 08:43
 2/12 A kérdező kommentje:
Ebben nem csak egy játékon keresztül megy?
2020. máj. 22. 09:25
 3/12 anonim ***** válasza:
Az mit jelent, hogy normális mod? Es milyen a nem normalis?
2020. máj. 22. 09:36
 4/12 anonim ***** válasza:
Telepíts egy Tor böngészőt és te is felmehetsz ;)
2020. máj. 22. 09:40
 5/12 A kérdező kommentje:

3. válaszoló Mármint komolyan, nem kiabál, röhögcsél rajta. Ha csak ismeret terjesztő videó azt is megköszönöm, de paul streetet már végig néztem.

4. válaszolóKöszönöm, de pont azért nézek videót róla mert ha én felmennék amilyen ügyes vagyok hamar rossz helyre keverednék. Csak infót keresek róla nem kipróbálni akarom.

2020. máj. 22. 13:29
 6/12 anonim ***** válasza:

5

ember, leszeded a Tor böngészőt, és beírsz egy címet => fenn vagy a ''dark'' weben.

2020. máj. 22. 13:33
 7/12 A kérdező kommentje:
Nem akarom kipróbálni, amúgy is hidegen hagy, hogy lássam. Nem azért keresek infót, mert izgalmasnak találom, vagy fú de jó, hanem mert a sztorimhoz kellene, és szeretnék alapos munkát végezni, tehát nem akarok hülyeséget írni.
2020. máj. 22. 13:58
 8/12 anonim ***** válasza:
De akkor mi a francért nem mész fel? Nem illegális, mindenki szamara hozzaférhető, semmi extra nincs benne egy tök kommersz dolog. A technológia ami mögötte van, na az izgi. Ha valami cikkhez kell akkor olvass utána az Onion routing-nak.
2020. máj. 22. 14:16
 9/12 A kérdező kommentje:
Nem nem cikk, comic. Azért nem megyek fert 15 éves vagyok nem hiszem hogy ilyen helyeken kéne keresgélnem. Veszélyes lehet ha nem értek hozzá, én meg nem értek hozzá. Valószínüleg, ha értenék hozzá, lehet megtenném, de köszönöm, így hülyén nem akarom.
2020. máj. 22. 14:20
 10/12 anonim válasza:
persze én sem mennék fel
2020. máj. 22. 14:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!