Ha a tanár Google Classroom-ban visszaküldi a feladat megoldását, majd én a határidő lejárta után újra elküldöm, a tanár simán mondhatná azt, hogy késve küldtem el?
Hiába írod rá mind az 5 számot helyesen a lottószelvényre a sorsolás után..
..az már olyan mintha ki se töltötted volna..! ;-)
4
Úgy látom nem érted. Nem arról van szó, hogy későn küldöd el, hanem arról hogy elküldöd rendesen, de a tanár visszaküldi. Ha egyszer le van adva valami, az miért nem maradhat úgy? Ki találta ezt ki?
Már ha jól használják, és nem akarnak direkt szivatni...
Ez a kérdés is az enyém:
https://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__internet__1..
Annál amelyik mindegyiket visszaküldte, szerintem is az volt a probléma, hogy rosszul használta az oldalt, mert megbeszéltük Zoom-ban a tételeket, s jók voltak.
A másik meg beírta megjegyzésbe, hogy csak 8-as közeli a jegy (Romániában élek, az nálatok 4-es), és visszaküldte. De most úgy néz ki, mintha nem küldtem volna be, mert a határidő lejárta után küldte vissza.
Egy köcsögebb tanár ezzel megtudná szivatni a diákokat, mert most azt írja mellette, hogy "Hiányzik", ha meg megint elküldöm, azt fogja írni, hogy "Késedelmesen leadva"...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!