Egy Google-Fiók alatt nem tudok több csatornát létrehozni?
Figyelt kérdés
Létrehoztam még régebben egy csatornát, de most szeretnék egy újat, de nem akarok új gmail-t létrehozni.
Ez megoldható? Mert a jobb felső lenyiló fülnél max annyit látok, hogy Saját csatorna, de az a jelenlegi, a Fiókváltásnál meg az egész Google-Fiókot váltja
2020. máj. 19. 14:19
1/4 anonim válasza:
vmi olyasmit keress h új márkafiók létrehozása
2/4 anonim válasza:
Átváltasz, majd alapértelmezettre állitasz egy másik böngészőt és azon regizzél. HA ujra az elsőt akarod használni, visszaváltod alapértelmezettre az első böngészőjét. Én igy oldottam meg. Ezzel uj Google Fiokot regiztél, másik emaillal (mert bármilyennel lehet). De a két Google Fiokot összekapcsolni nem tudod. Fiokváltásnál pedig csak olyan fiokba tudsz váltani, ami szintén gmaillal lett regizve. Tehát fiókváltásnál mi marad neked? Egyik böngészőről átváltasz a másikra és kész.
3/4 anonim válasza:
Egy emailell nem lehet két csatornád, vagy bármely egyéb fiokod.(insta, face)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!