Nem enged a gmail fiókot létrehozni, miért?
Sziasztok, régebbi facebook pályafutásomnak köszönhetően volt 30 gmail fiókom, ebből 1 volt az állandóan, napi szinten használt, többi jelentgetésekre volt létrehozva. Töröltem az összeset, mondván, hogy új életet kezdek és új facebook fiókot hoznék létre. Valamiért nem enged a google fiókot létrehozni, azt írja, mikor próbálnék létrehozni új fiókot, hogy: " NEM HOZHATÓ LÉTRE GMAIL FIÓK, PRÓBÁLJA ÚJRA KÉSŐBB "!
3 órája lettek törölve a jelentgetős accountok és előző fiókom is, közben próbálkoztam vagy 8 alkalommal 5 percenként, de ezt a hibaüzenetet kapom és semmi nem történik. Sajnos IP címet nem tudok szoftveresen változtatni Windows 10 alatt. Létezik, hogy IP alapján figyelve lennék a Google által, és ezzel az IP címmel már nem tudnék több gmail fiókot létrehozni? Próbálkoztam a böngésző cache törléssel és számítógép újraindítástól kezdve, a szoftveres IP cím megújításon át mindennel, de azóta se sikerült új gmail fiókot létrehozni. Megkérlek benneteket segítsetek!
Köszönöm előre is!
Böngészős proxyval próbáld meg, azzal biztos jó lesz.
Egyébként ja, előfordulhat hogy a túl sok fiók regisztrálás miatt csinálja ezt, bár nem tudok róla hogy lenne ilyen korlátozás.
Lehet hogy pár óra múlva már jó lesz.
Köszönöm a gyors választ.
Hogyan tudnék böngészős proxyval regisztrálni? Sajnos analfabéta vagyok net téren informatikában. Google Chrome-ot használok.
Remélem igazad lesz, és pár óra múlva már jó lesz! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!