Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Új router magas ping/packet loss?

Mackoka123123 kérdése:

Új router magas ping/packet loss?

Figyelt kérdés
Vettem egy új asus router, 5 napja, amióta megvan minden egyes nap ilyen 20-30 felment a ping és a packet loss, naponta többször teljesen véletlen időpontokba, viszont ma déltöl egyszerűen teljesen megment a router, magas a ping, packet loss nem csak játékokba egy böngésző lapot alig bírok megnyitni, csináltam ping test-et batbol,ping plotterel,routerből mindenhol azt látom hogy megy minden fszan aztan egyszer csak felmegy 2-3 ezerre a ping, 100% packet loss és így is marad egy jó darabig, erre van valami megoldás vagy vihetem vissza? :D (ac 750dualband router)

#router #Asus #Packet Loss #router,ping,magas ping,packet loss #packet loss, gaming, ping, net #internet,ping
2020. máj. 18. 15:49
 1/9 A kérdező kommentje:
hopsz elírtam, 20-30 másodperc akar lenni :D ( mármint eddig,) + azt kifelejtettem hogy a letöltési sebesség is 30-40 megára lement, 300+-ról
2020. máj. 18. 15:50
 2/9 Derwer ***** válasza:

WiFin és vagy kábelen is?

Firmware frissítés megvolt?

Ha kikapcsolódás a QOSt akkor jobb?

2020. máj. 18. 22:15
 3/9 A kérdező kommentje:
a QOS kikapcsoltam, wifiről és kábelről is ugyan olyan, annyi hogy wifin kevesebbszer csinálja Firmware-t nem tudok rajta frissíteni, leszedem felteszem rá, 99%-nál error és vissza állítja magát alapra
2020. máj. 19. 18:09
 4/9 Derwer ***** válasza:

Ha kábelen is magas akkor cseréld a modem és a router közti kábelt.

Bár a sikertelen firmware frissítés is gyanús. Mi a jelenlegi verzió? Merlinwrt-t próbáltad?

2020. máj. 19. 19:07
 5/9 A kérdező kommentje:
Merlinwrt-t még nem :D jelenlegi frimw:3.0.0.4.380_10760 ( rt ac 53-as router ) ennél újabbat nem találtam sehol.
2020. máj. 19. 22:39
 6/9 Derwer ***** válasza:

Ehhez nincs MerlinWRT, ez túl "kicsi".

Firmware akkor a legújabb. (Nem tudom miért írtad, hogy nem sikerül frissíteni)

Másik routerrel akkor stabil most is? (cseréld ki ideiglenesen)

Vagy cseréld egyből a kábelt, ahogy írtam már.

2020. máj. 20. 00:48
 7/9 A kérdező kommentje:
elengedem én ezt, holnap vissza viszem, aztán veszek netről valami másikat :D ( ajánli tudsz? :D ) aztán ha továbbra is fent áll a problem ugy is írok ide, köszi a segítséget!:D
2020. máj. 20. 01:04
 8/9 Derwer ***** válasza:

Nálam sok ASUS dolgozik, de magasabb kategóriából, szeretem őket az okos firmware miatt. (AC87U, AC86U, LYBRA)

De ha nem kellenek az extrák akkor a TPLINKek általában elég jók. Ebben a kategóriában a C1200as versenyzik talán.

2020. máj. 20. 08:37
 9/9 A kérdező kommentje:
azért azt itt hagyom, ha valakit érdekelne, hogy a routerrel volt valami baj, vissza adták a pénzt elnézést kértek, fel ajánlották a cserét de inkább nem kellet :D most vettem egy jóval drágább,minőségibb routert! :D köszi a segítséget Derwer! :)
2020. máj. 28. 02:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!