Jól van ez így, hogy vanakinek 3-ezer körüli hozzászólása van és 600-ezer körüli értékelése ?
Figyelt kérdés
Benéztem a TOP listába és a magam 3000 körüli hozzászólását soknak gondoltam, de aztán láttam, hogy 190-ezres hozzászólók is vannak. Nem semmi.
Na de mi van a kérdésben szereplő adatokkal ?
200-szor többet értékel az illető, mint amennyit hozzászól egy témához. Nem lehet, hogy ezek azok a sunyi értékelők ?
2020. máj. 18. 00:44
1/5 A kérdező kommentje:
vanakinek = van akinek.
A "van akit" nem engedte a fórum motorja a kérdésben szerepeltetni.
2020. máj. 18. 00:45
2/5 anonim válasza:
Ja, sentedd a legnagyobb lepontozó.
3/5 anonim válasza:
minden rendszerben van igazságtalanság.
vagy nincs, csak valaki úgy érzi.
4/5 A kérdező kommentje:
Hát lehet, hogy velem van a probléma.
Én nem igen szoktam negatívan értékelni, még akkor sem, ha lehülyéznek. Vagy előítéletem lenne és "sentedd" csak a pozitívokat dobálja ?
Mindegy, furcsának találom, hogy valaki ennyire nem szól hozzá (arányaiban).
2020. máj. 18. 13:22
5/5 A kérdező kommentje:
Az viszont nem előnyös, ha nem tudom megváltoztatni az értékelésemet, mivel előfordulhat, hogy későn jövök rá, hogy a hozzászólónak még is igaza van, vagy éppen tévedett.
2020. máj. 18. 13:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!