Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mi történt a wish-sel?

Mi történt a wish-sel?

Figyelt kérdés
Pár hónapja nem néztem felé. Most nem engedett belépni, az egész oldal oroszul beszél, más a dizájn, kértem egy jelszóresetet, új jelszóval beenged de egy vadidegen fiókban vagyok.

2020. máj. 17. 10:39
 1/7 EgyGabor ***** válasza:
Valószínűleg elgépelted. Vagy valamiért úgy gondolja, hogy oroszoknál vagy.
2020. máj. 17. 12:37
 2/7 anonim ***** válasza:
96%
Amúgy szerintem inkább használd az Aliexpresst vagy Ebayt.. és ez most tényleg jófejségből mondom.
2020. máj. 17. 12:47
 3/7 A kérdező kommentje:

Nem gépelem el, bookmarkok közül nyitom meg ahogy évek óta.

Mire fel gondolná, hogy Oroszországba kerültem?

Az egész felület más, nem úgy néz ki mint eddig, nem csak a nyelv változott.

Használok sok mindent, de évek óta nincs gond a wish-sel sem. Vagyis eddig nem volt.

2020. máj. 17. 13:11
 4/7 EgyGabor ***** válasza:

Itt nekem jó a wish és egy wish-frontend...amaoznaws.com -ra fordul a www.wish.com.

Nezd meg egy ping-nél mire fordul a www.wish.com.

Lehet rossz a DNS-ed/lopja,eltéríti a szolgáltató, vírus, akármi.

A neten a hely detektálás IP alapján elég necces, ha okos akar lenne az oldal akkor az mondjuk 1%-ban nem sikerül.

2020. máj. 17. 16:56
 5/7 A kérdező kommentje:

Nálam is amazonaws-re megy.

Külön röhejes, hogy a helyileg Németországban lévő, német win alatt futó angol chrome magyarul jeleníti meg a login képernyőt, míg ugyanezen a gépen a szintén angol firefox angolul. Majd bejelentkezve egy látszólag brazil felhasználó accountjába jutok, és az egész oldal oroszra vált (és nem találok lehetőséget nyelv választásra).

Kíváncsi vagyok, a support mit lép... Nem mintha létfontosságú lenne a wish, de azért na.

2020. máj. 17. 18:08
 6/7 EgyGabor ***** válasza:
Érdekesen hangzik az biztos. Töröld a cookie-kat (vagy más üres browser-ből) úgy mit csinál?
2020. máj. 18. 10:45
 7/7 A kérdező kommentje:

Kukikon már túl vagyok, három böngészőn is (több nincs a gépemen).

Ha már itt vagy, megnéznéd, hogy a www.wish.com nálad is így néz-e ki?

[link]

Legutóbb, pár hete/hónapja még nem ilyen volt a login. A bal oldali képek fel-le futnak.

2020. máj. 18. 11:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!