Mi történt a wish-sel?

Nem gépelem el, bookmarkok közül nyitom meg ahogy évek óta.
Mire fel gondolná, hogy Oroszországba kerültem?
Az egész felület más, nem úgy néz ki mint eddig, nem csak a nyelv változott.
Használok sok mindent, de évek óta nincs gond a wish-sel sem. Vagyis eddig nem volt.

Itt nekem jó a wish és egy wish-frontend...amaoznaws.com -ra fordul a www.wish.com.
Nezd meg egy ping-nél mire fordul a www.wish.com.
Lehet rossz a DNS-ed/lopja,eltéríti a szolgáltató, vírus, akármi.
A neten a hely detektálás IP alapján elég necces, ha okos akar lenne az oldal akkor az mondjuk 1%-ban nem sikerül.
Nálam is amazonaws-re megy.
Külön röhejes, hogy a helyileg Németországban lévő, német win alatt futó angol chrome magyarul jeleníti meg a login képernyőt, míg ugyanezen a gépen a szintén angol firefox angolul. Majd bejelentkezve egy látszólag brazil felhasználó accountjába jutok, és az egész oldal oroszra vált (és nem találok lehetőséget nyelv választásra).
Kíváncsi vagyok, a support mit lép... Nem mintha létfontosságú lenne a wish, de azért na.

Kukikon már túl vagyok, három böngészőn is (több nincs a gépemen).
Ha már itt vagy, megnéznéd, hogy a www.wish.com nálad is így néz-e ki?
Legutóbb, pár hete/hónapja még nem ilyen volt a login. A bal oldali képek fel-le futnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!