Másoknál is csinálja ezt az Instagram, már megint hiba történt?
Figyelt kérdés
A telefonomon és a tabletemen is jelentkeztek hibák, nem tudok új követőkre írni, ha képet töltök fel, "Hiba történt, próbáld meg újra!" üzenet jelenik meg.
Mi lehet a gond?
2020. márc. 28. 12:45
1/1 anonim válasza:
En az appot honapok ota nem tudom hasznalni, kizarolag safariboltudok instagramra belepni kozel fel eve. Pedig kismillioszor frissitettem, toltottem le ujra az alkalmazast, a telefont szoftverfrissitettem. Irtam legalabb 20x uzenetet az instagramnak es kulon a priblemat is jelentettem. Kozel egy honapja engem se enged likeolni se hozza szolni, se kovetni. Elvileg amikor igy letilt akkor azt hiszi “robot vagy” vagy kamu profil, valoszinuleg magadhoz kepest az elmult idobe tobbet likeoltal es akar ezert is letilthat. Probalj meg minden adatot kitolteni es irni nekik, meg esetleg afrissiteseket hatha neked sikerul
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!