Hol jelezhetem az Instagram felé, hogy nem tudok belépni a számítógépen?
Ez az üzenet fogad a jelszó beírását követően:
Probléma volt az Instagramba való bejelentkeztetéskor. Kérjük, próbáld meg hamarosan újból.
Megpróbáltam. Nem sikerült. Majd ismét. Megint nem sikerült.
Aztán rámentem az Elfelejtetted a jelszavad? lehetőségre - annak ellenére, hogy emlékeztem a jelszavamra.
Nos ez nem jelszó visszaállítás, hanem új jelszó létrehozása. De mindegy.
Legalább háromszor csináltam végig, mert egyszer sem engedett be. Hibás jelszó vagy a fenti üzenet címén.
Végül, nagy nehezen eljutottam addig, hogy az új jelszó létrehozása után ellenőrző kódot küldött, amivel megint a hozz létre egy új jelszót felületre jutottam el, amit megint megcsináltam.
Na ezek után jelezte, hogy nézzem át a profilomat, mert lehet hogy módosult ez vagy az.
Rákattintottam.
Belépés felület.
Újra a fenti hibaüzenet fogadott.
Nem értem.
Ha a Google-ba rákeresek a felhasználó nevemre, akkor megtalálja.
Ha bejelentkezés nélkül az Instagramon keresek rá, akkor is megtalálja.
Tehát elméletileg (és gyakorlatilag is) az oldalam, a profilom létezik.
Az email címem is jó kell legyen, mert a megkapom a jelszó módosító emaileket.
Az Instagram Nem tudok bejelentkezni súgójában lévő lehetőségeket végig csináltam.
Nincs más ötletem mint jelezni feléjük, de erre nem találok hivatkozást, utalást sehol.
Edit:
Ha az utoljára módosított - tehát elméletileg aktuális - jelszóval próbálok belépni akkor ez fogad:
Probléma volt az Instagramba való bejelentkeztetéskor. Kérjük, próbáld meg hamarosan újból.
De ha egy dolgot megváltoztatok benne, akkor meg ez:
Sajnos a jelszó helytelen volt. Kérjük, ellenőrizd.
Most már semmit sem értek.
Türelmetlen vagy. Leírja, hogy próbáld meg újra. Ez nem 1 percet jelent, lehet órákra kiesik valamilyen hiba miatt a szolgáltatás. És te erre a nem működő szolgáltatásra elkezded a fiók hozzáféréssel kapcsolatos procedúrákat, ami megint nem tud végbemenni, a már előre jelzett problémák miatt.
Senki felé nem tudod jelezni, nem is kell. Az oldal leírta mi a helyzet és mit kell ilyenkor csinálni, már csak azt kellene csinálni. Ne erőltesd a jelszóemlékeztetőt meg egyéb hibajelzéseket, mert a végén csak magadat zárod ki. Plusz visszaélési kísérlet miatt tiltják a fiókot, ha túl sok kérést intézel feléjük.
Akkor legyenek kedvesek és pontosítsák a szöveget.
Mert az ember reflexből megpróbálja újra, és ha nem sikerül, akkor jön az, hogy biztos ami biztos legyen jelszócsere. És ha az sem működik, akkor újra, aztán meg jön a pánik.
Tudom, hogy hülyeség de ez így van.
És az oldal sem azt írja ki, hogy gond van az oldallal, vagy a szerverrel, vagy a nettel vagy akármi, hanem hogy gond van a bejelentkezéssel.
Ha esetleg megoldódik, akkor legközelebb már tudni fogom. De ilyen üzenet engem még nem fogadott.
Nekem fel everz a problemam, egyedul safariboltudtam instagrammot hasznalni, de onnan beengedett.
Neked sikerult megoldani? Ha igen hogy?
Koszonom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!