Szerintem nagyon szar lett a "Gyakori" új gúnyája. Szerintetek ?
Ha ránézek egy nőre, akkor azt szeretem, ha azonnal tetszik, és nem kell arra várnom, hogy majd megszokom.
Annak idején mikor először léptem be az "ősoldalra" azonnal szimpatikus volt a pofija. Menet közben csak két ráncfelvarrás kellett volna neki.
- Ha a moderátor törölt egy választ, akkor ezt jelezni kellett volna. (Remélem sikerült kivitelezni)
- Válasz írás közben, az összes előtte levő kommentet látni kellett volna. (Ezt most jól megoldották, köszönjük)
Valahol a "Nagyon közepes" és az"Állati jó lett" között.
A megszokás azért nagy úr.Eddig - szinte - csukott szemmel is tudtad, mit hol találsz, hova kell kattintani.Ez most változott, újra kell tanulni.Új kategóriákat, új funkciókat lehet választani.
Több panasz olvastam, hogy telefonon nem jobb, de ezt nem tudom véleményezni.Nekem egy picivel lehetne szürkébb színű a háttér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!