Milyen bajom származhat abból, ha egy kamu oldalon megadtam pár személyes adatot?
Figyelt kérdés
Belefutottam egy vásárlós oldalba, ami nagy valószínűleg kamu. Még mikor erre nem jöttem rá, ahhoz, hogy lássam mennyi a szállítási díj, regisztráltam az oldalra. Megadtam a nevem, email címem, jelszónak össze-vissza számokat-adtam meg, így az egyik másik jelszómmal nem azonos. Majd még megadtam a címem, telefonszámom.
Nem magyar oldal, kanadainak írta magát, de valószínűleg kínai. Neten azt olvastam, hogy akik ehhez a "bandához" tartozó oldalakról vásároltak a rendelt termékük helyett egy karkötőt kaptak, majd nem hajlandók visszautalni a pénzt.
Bankkártya adatokat nem adtam meg.
2020. máj. 13. 19:47
1/2 anonim 

válasza:

Spam várható, egyéb valószínűtlen.
2/2 anonim 

válasza:

Ha bankkártyaadatokat nem adtál meg, akkor nem eshet bántódásod.
Ezek a kínaiak nem arról híresek, hogy fekete Volgát küldenek érted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!