VPN és Google kereső probléma? (többi lent)
Üdvözletem! VPN előfizető vagyok. Itt nem szeretném részletezni, hogy melyikre, mert szerintem az mindegy. Az a problémám, hogy amikor a Google keresőt használom VPN-ről, szinte minden kereséskor bedob egy oldalt, hogy nem vagyok-e robot és képkockákat kell bejelölgetnem. Ez irtó idegesítő tud lenni, főleg ha sürgősen kell keresned valamit. Nem értem a Google miért cseszik ki a VPN-esekkel, sérti őket, hogy így nem tudnak úgy lekövetni vagy mi?
Nincs erre valami megoldás?
A google lopja az adataidat, azt érdeklődésedet és reklámokat dob fel neked, illetve a reklámozó oldalaknak elküldi az IP címed.
Ezért a sok hülye képecske meg hasonlók.
El akarja kerülni a DDOS támadások nagy részét, de ha ügyes vagy egy terminál parancsal simán kikerülhető és már mehet is a DDOS. Egyszerűbb megoldásnak használd ezt, nem mindig megy neki 1. re de másodjára összejön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!