Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ha snapen le blockoltam az...

Nemtom02848 kérdése:

Ha snapen le blockoltam az egyik embert akkor nala nem fog látszani a beszélgetés?

Figyelt kérdés
Snap

2020. máj. 4. 22:32
 1/2 anonim ***** válasza:
53%
Ha le blokkolod es próbál neked küldeni valamit akkor azt fogja irni neki hogy pending (függőben) es ir egy olyan kisebb szöveget mellé ha rá megy a chatre hogy addig nem tudja elküldeni a kepet/üzenetet neked amig te nem adod hozzá barátnak az adott személyt. Lebukós veszély van eléggé, ugyhogy jol gondold meg. Persze ha nem akarod hogy tudja h le blokkoltad ha mindegy akkor nem szoltam 😁
2020. máj. 4. 22:35
 2/2 anonim válasza:

Ha letiltasz valakit,akkor abból lehet tudni,hogy az eddigi üzenetváltások,amik esetleg mentve lettek kézi save opcióval akkor Azonnal eltűnnek.Valamint ha beállította valamelyik fél a 24 órás mentést,azonnal eltűnnek azok azis üzenetek is. De simán tud neked üzenetet ìrni,el fog menni,csak neki az látszik,hogy el sem olvastad.Eltűnik a barát listáról is,és bár megtalálja a keresőben a neved,de nem engedi snapchat,hogy felvegyen a barátai közé.(Tudom egyedek azt mondják akkor a keresőben sem találni,lehet hogy ez a rész telefonfüggő,de én így jártam)

"Pendig" üzenetet akkor kapsz,ha megszünteti a fiòkját.Akkor nem tudnak átmenni az üzenetek.

2020. jún. 11. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!