Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szerintetek nyominak számít...

Szerintetek nyominak számít az aki nem beszélget senkivel az osztályából?

Figyelt kérdés
Annyi,hogy végzős gimis vagyok,12.-es .Osztályt kellett váltanom(az okait nem részletezem).Most pedig az a helyzet,hogy úgy gondolom sehogy se fog menni a beilleszkedés.Nincsenek beszédtémáim,van 26 osztálytársam ebből mindössze 5 fiú kb. és ők se túl társaságiak. Igazából engem nem zavarna alapból,hogy nem tudok beilleszkedni.Vannak barátaim előző osztályomból+van 1-2 iskolán kívül is,van munkahelyem sok jófej kollégával akikkel hétvégén vagyok,emellett gyakran járok szórakozni.Járok ezen kívül nyelvvizsga előkészítőre, matektanárhoz,konditerembe,emellett sokat tanulok.Ezek miatt igazából nekem nincs is időm több emberre,csak annyi,hogy napközben néha kicsit unalmas lesz suliban+azon gondolkozom nem tűnik-e nyominak,ha nem kommunikálok velük?Iskolán kívül rengeteget kerülök emberi kontaktba szóval nem igazán van szükségem többre. Szerintetek? 18/F

2019. szept. 2. 19:14
 1/5 anonim ***** válasza:
92%
Hát ha nincs szükséged rájuk, akkor? Egyébként nem hiszem h nyominak tűnsz. Max bunkonak, hogy nem próbálsz bezslegetni velük. De ez a többiekre ugyanígy vonatkozik, hogy nem fogadnak be
2019. szept. 2. 19:17
 2/5 A kérdező kommentje:
Na jó,de nálam a beszélgetés reflexszerűen jön általában. De ott valamiért nem.Egyszerűen nem pálya nálam ez a 'Szia,mi a helyzet?' stílus,de hátha idővel lesz valami.Várom még a véleményeket.Bunkónak tűnök?
2019. szept. 2. 19:46
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem. Mikor általános iskolás voltam, az osztálytársaim ki nem állhattak mert én soha nem voltam benne ilyen kis csínyekben sem. Volt egy szellemileg és fizikailag sérült (csúnya szóval fogyatékos) gyerek, akivel el tudtam beszélgetni és túl tudtam élni azt a 8 évet. Szerintem foglalkozz sokat azokkal akik beszélnek veled így örök lesz a kapcsolat. (hát jó nyilván nem 0-24 re gondolok, de sokat, ja és persze ha ő is szeretné.)
2019. szept. 9. 16:34
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Beszélgess lányokkal
2019. szept. 12. 07:42
 5/5 A kérdező kommentje:
Velük nehezebb kicsit.
2019. szept. 12. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!