Facebook-on a "Van egy új ismerősnek ajánlásod" értesítést mi alapján kapjuk?
Figyelt kérdés
Tudtommal ha valaki ajánlja, az névvel jelenne meg, pl. "X ismerősnek ajánlotta Y-t".
De nekem a kérdésben szereplő értesítés jelent meg.
Elképzelhető, hogy az illető adatlapjára ránéztem korábban, de az is több hete lehetett, nem a napokban.
Illetve mellette még jó pár emberre ránézek, akik nem ismerőseim, de ilyen ajánlást nem kapok mindenkiről.
Szóval mi alapján működik ez?
2020. máj. 3. 10:17
1/2 anonim válasza:
véletlenszerűen...de ezt minimum hetente megkérdezik...nincs semmiféle "nyomonkövetés" a háttérben, hogy ő is nézegetné a te profilodat, ha erre számítassz.
2/2 A kérdező kommentje:
Nem szamitok semmire, nem cellal neztem meg a profilt, es nem rendszeresen.
Illetve nem olvasom ezt a kategoriat, mert nem ez a hobbim. Tobb szaz v tobb ezer kerdest meg nem fogok visszaolvasni.
Vki esetleg, aki tudja is a temat?
2020. máj. 3. 13:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!