Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogy tudom megváltoztatni a...

Hogy tudom megváltoztatni a routerem jelszavát ha már elveszett a hozzá tartozó telepítő CD?

Figyelt kérdés

Kb 5 éve vettem a routert,és már a cd ami jár hozzá sajna nincs meg,az egész házat felforgattam de nem találtam meg,nem is lesz meg!Az egész utca az ablakom alatt wifizik mert az egyik ismerősömnek megadtam a jelszavam,de ő meg tovább adta mindenkinek,haragszok is rá!Valaki tud segíteni hogy tudom megváltoztatni a jelszót CD nélkül?

Tp-Link TL WR 740N

2020. máj. 2. 17:41
 1/4 Derwer ***** válasza:
100%

A telepítő CD egy huszad rangú dolog. A routereket nem kell telepíteni, max konfigurálni.

Ennek a routernek admin/admin az alapértelmezett jelszava.

Ha ez nem megy you akkor reset élni kell és utána menni fog.

2020. máj. 2. 17:54
 2/4 A kérdező kommentje:
ÉRtem,de keresőbe mit írjak be? Hol kell beírni az admint? Ha nem túl nagy kérés akkor levezeted nekem? Mert már megnyitottam 8 webhelyet is de semmi...
2020. máj. 2. 18:01
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
192.168.0.1-et, esetleg 192.168.1.1-et írj be.
2020. máj. 2. 18:24
 4/4 A kérdező kommentje:
Hálás vagyok.Sikerült. Köszi szépen!
2020. máj. 2. 18:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!