A Nokia N8-hoz tartozó Ovi Suite progit le kell tölteni netről, mert nem kaptam telepítő cd-t? Utána? Fizetnem kell a letöltésekért? Hogy működik?
Kedves előttem válaszoló!
És mi van ha anyuci vagy apuci vette meg a telefont? Ha megérdemli akkor hadd kapja..
A rohadt életbe! Miért kell azt a szerencsétlen Nokiát ennyire alázni?? Mert szar a symbian? Állítom, hogy akik itt állítják, hogy ganédomb, meg hogy ismerősömnek volt és felrobbant (igen, mert itt ilyet is olvastam)meg hogy 2 nap után szerviz.....Na és akkor az én ismerőseim körében miért nincsenek panaszok a Nokia telefonokkal kapcsolatban?? He?
mondj az oprendszeren kívül 3 olyan érvet, amiért szar... a kamerája csak a piac összes telefonját szégyenítette meg.. ja meg még 1-2 fényképezőgép kameráját is..
Kedves Kérdező!
Az ovi.com-on le lehet tölteni az ovi suite-t a gépre...vagy a telefonról (wifi kapcsolaton keresztül) az ovi store-ból...vagy mi előtt felmennél az ovi store-ba lehet kérni fogja a frissítést. Ami fizetős, azért igen, kell fizetni, ami nem az ingyenes, de am ez fel van tüntetve az adott alkalmazásnál.
Először küld el a telefonodra (tel.-re küldés), majd jön az sms, hogy jött a link....arról felmész a linken a netre (ovi stor-ba) majd belépsz, vagy regisztrálsz, és letöltöd...majd telepíted. sok szerencsét :)
Nem akarom védeni a Nokiát, mivel én almás vagyok, de volt több Nokiám és érintős is, és nem olyan szarok, mint azt ahogy hirdetik, csak nem kell mindenféle szeméttel telepakolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!