Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Beköthetek egy használt UPC...

Beköthetek egy használt UPC Connect Box-ot?

Figyelt kérdés
Van már egy Connect Box-om, de nagy a házunk, és nem ér el a szobámig. Ha vásárolnék egy használt Connect Box-ot, azt csak úgy simán betudnám kötni egy koax kábellel? Nem kell szólnom az UPC-nek, hogy “Hali, van még egy Connect Box-om!”? Előre is köszönöm a válaszokat:)

2020. máj. 2. 04:26
 1/3 P.O.C. ***** válasza:
100%

Egyik ismerősöm próbálta még régebben sima kábelmodemmel. És működött, külön IP címet is kapott.

De szerintem csak városi legenda. Nem hiszem, hogy ne figyelnének erre.

Inkább próbálkozz jelerősítővel, vagy még inkább Mesh Wi-Fi hálózattal. Utóbbi drágább ugyan de sokkal stabilabb.

2020. máj. 2. 06:17
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

A Connectbox egy marha jó router szerintem, bár elég érdekes az, ha tudsz használtan venni, mert ugye a UPC tulajdona az összes :D

Próbáld meg koax-al bekötni, hátha megy, ha nem, akkor meg szépen LAN kábellel összekötöd a két routert.

2020. máj. 2. 09:15
 3/3 A kérdező kommentje:
Még nem vasaroltam meg a hasznalt connect box-ot. Szoval nem tudom kiprobalni. Amelyik jelent pillanatban is uzemel, az koax kabellel van bekotve:)
2020. máj. 2. 12:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!