Ha egy lakásban két személy is akar két külön internetet, akkor azt hogy kell megoldani?
Egy házhoz 1 netet tudnak. Persze lehet kóperálgatni, de akkor is 1 netet fogtok használni.
Kb azt kellene hogy a másik térségbe húzni egy netkábelt az első netből, majd bekötni egy wifit és meg is van a 2 net.
Kb ezt csinálnák ők is.
Persze nem muszáj wifit kötni, ha a másik térségbe nem kell vezetékes net, hanem inkább vezetékes akkor egy switch ideális. Később persze ha mégis kellene wifi akkor dugtok egyet be.
(Bár én szerintem inkább switch et kötnék be, ha pedig kell wifi akkor vennék egy jelerősítőt ami tud wifiként funkcionálni és azt használnám mint routert. Így van egy elég erős wifi és van egy több portos vezetékes kapcsolódási lehetőség)
Miért nem jó nektek egy előfizetés, amit megosztva használtok? Minek kettő?
Egy szolgáltató egy címre csak egy előfizetést szokott adni.
Hogy érdemes, mit kell majd mondanunk?
Monjuk ide is leirhatnad hogy miert kell 2 kulon net elofizetes, mert normalis csomag atlag felhasznalonak nyakig eleg, akkor is ha a szet van osztva.
Nem fogja jelezni a másik email címet. Leírtam, 1 internet van a világon. Így ti is azt használjátok nincs több. Nincs masik.
Az internet számítógépek összekapcsolt hálózata egy van belőle.
Nem kell semmi csak legyen a másik szobában egy másik számítógép .
Vagy wifin vagy a digi routerjen van másik csatlakozó oda dugjatok be a másik gépet és kész
Ahogy te se látod a török kismet leveleit így ott se fogjátok
Azért látjátok 1 számítógépen egymás leveleit mert beallitottatok hogy lassatok.
Ha a gepedet elviszed Londonba akkor is ugyanazt látod mert 1 internet van nincs több és az van beállítva hogy lassad a leveleidet.
Keress olyat aki már látott számítógépet és megcsinálja nektek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!