Miért nem működik a Firefox?
2020. ápr. 24. 23:25
1/16 anonim válasza:
Na ilyet se láttam még.
32 vagy 64 bitest használsz? A géped hány bites? A firefox oldaláról szedted le?
2/16 A kérdező kommentje:
32 bites. A Firefox oldaláról szedtem le. De egész eddig jól működött, aztán 2 napja ez történt, azóta fekete az egész. Már 2x letöröltem és újratelepítettem, de hiába,
2020. ápr. 24. 23:53
3/16 anonim válasza:
Egyszer megtette velem is, csak a Firefox teljes legyalulása használt. Mindent le kellett szedni és tisztán telepíteni. Más nem használt. De ma is volt valami, az Eset ikonja eltünt a Tálcáról és nem tudtam megnyitni a Firefoxot. Rendszergazdaként már ment, elkezdte a Frissitést, de leállt.
4/16 anonim válasza:
Próbáld meg másik felhasználói fiókból! (Ha van... ha nincs, hozz létre egyet.) Ha onnan megy, akkor valamelyik beálíltás-fájljával lehet a probléma. Ez esetben a c:\users\appdata mappán belül mindenhonnan töröld ki (vagy nevezd át) a Firefoxra utaló mappákat. (Valószínűleg kettőt vagy hármat fogsz találni, a Local, Roaming, és a LocalLow mappákon belül egy-egy Firefox nevűt.)
5/16 anonim válasza:
A Revo Uninstal-al távolítsd el és töröld vele a regisztrációs bejegyzéseket és az összes létrehozott könyvtárát is és utána telepítsd újra. Így persze minden beállításodat, megjegyzett jelszavadat is elveszted, de ezek pótolhatók. Esetleg próbálkozz hordozható változattal a portableapps.com-ról.
6/16 A kérdező kommentje:
Megpróbáltam, töröltem az egészet de ugyan így nem működik. Nagy feketeség az egész.
2020. ápr. 25. 16:50
8/16 A kérdező kommentje:
Másik böngésző megy. A Chrome és az Internet Exploret is megy, de a Firefox és a TOR is csütörtököt mondott valamiért.
2020. ápr. 25. 21:31
10/16 A kérdező kommentje:
Hogy okozhat bajt a TOR? Letöröltem mindkettőt, de ugyan úgy a fekete háttér fogad ha újrarakom
2020. ápr. 26. 00:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!