Véletlen kikapcsoltam a WLAN-t a routerba és most nem tudok belépni a routerba mivel a hálózatról is ledobott, laptopról hogyan tudom orvosolni ezt a helyzetet?
Figyelt kérdés
2020. ápr. 22. 22:58
1/3 A kérdező kommentje:
Nincs Ethernet kábelem, elég ha resetelem a routert és kap új címet?
2020. ápr. 22. 23:00
2/3 fukapapa27 válasza:
Tuti igen, nem gondolod, hogy azért van a "reset" gomb rajta! :)
3/3 anonim válasza:
Ez routertől/firmwaretől függ... nekem pl ki van kapcsolva a wifi a jelenlegi routeremen, ha resetelem.
De az előzőn pedig be volt kapcsolva és rá volt irva az oldalára az alapértelmezett wifi jelszó.
Amúgy hogyhogy nincs utp kábeled? Minden routerhez szoktak adni, nekem van itthon legalább 20... Semmi NAS-od, nyomtatód, okos TV-d nincs? vagy minden wifin csatlakozik? Valószínűleg bármelyik szomszédtól tudsz kölcsön kérni, csak nem most éjszaka, és tartsd be a 1,5 méter távolságot:)
Interneter honnan kapsz? Az nem UTP-vel csatlakozik a routeredbe? Ha a saját a routered, sztem úgy kénée...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!