Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Szolgáltatótól független...

Szolgáltatótól független internet problémában tudnátok segíteni?

Figyelt kérdés

UPC TC7200.U model szolgáltatja a vezetéknélküli hálózatunk. Mikor mindenki itthon van és több készülék/eszköz kapcsolódik hozzá, akkor sajnos a szobámba nem érkezik a kívánt sávszélesség, magas a pingem , nem tudok online játszani ( a honfoglaló se megy tehát ennyire). Vezetéken sajnos nem tudom elhozni a szobámba és a routert sem tudom jobb pozicióba helyezni már. Ap UPC helpdesk szerint a sávszélesség elegendő , csupán a modem vezetéknélküli kiszolgálása korlátos. Megoldást szeretnék találni rá , mert nem tudok minden nap hajnalba felkelni hogy játszhassak , ennyire nem vagyok fanatikus. Bennem több ötlet is felmerült , egyrészt az modem beálításban szerintem lehetséges az IP cím alapján korlátozást osztani , teszem azt minimum 50% judson hozzám , de ezt nem tudom hogyan kell beállítani . Másik alternatíva hogy egy tp linket dugok a modembe (TL-WR340G) és annak a vezetéknélkűli jelét csak én használnám, viszont az sem tudom hogy kell lejelszavazni. Végeztem egy mérést is (jelszavazatlan tp linkkel) az upc a szobamba 27es pinget mutat 8.7 le- és 10.1 feltöltést a tp link 8 pinget írt és 20.7 le- és 11.2 feltöltést. Amúgy 300as csomagunk van ez nem tudom érdekes e.

Remélem minden leírtam.

Mikor a tp linket szeretnem beallitani az a upc dobozra mutat 192.168.0.1 es a upc modem beallitasait hozza . Nem tudok a tp linkbe se belepni igy . Ne haragudjatok de nagyon hülye vagyok a szamitastechnikához. Varom a jobbnál jobb kommenteket.

2020. ápr. 22. 14:49
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Kb így kell kinéznie. Ellenőrizd.

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2020. ápr. 22. 19:37
 12/15 A kérdező kommentje:

[link]

nem bírom betenni x.x.0.2 re mert ledobja x.x.0x26 ra

valamint nekem a tp linkem régebbi fajta de elvileg mindent ugy állítottam be ahogy nálad a képeken van , van is internet működik is , csak kb 40 perc mulva elment .

2020. ápr. 22. 21:59
 13/15 A kérdező kommentje:

[link]

így néz ki az én tp linkem

2020. ápr. 22. 22:03
 14/15 A kérdező kommentje:
képtelenség betenni a 192.168.0.2 re a tp linket , sehogy nem engedi , fogja és eldob rola aztán nem bírom megnyitni többet a tp linket .
2020. ápr. 22. 22:12
 15/15 anonim ***** válasza:

Mert félredugtál..!

(Lan-lan portokat kell mindkettőn használni, ahogy az első linken mutattam)

és ezt se állítottad be jól: [link]

Utána egy újraindítás se árt. ;)

2020. ápr. 22. 22:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!