Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért fogynak az ismerőseim...

Miért fogynak az ismerőseim Facebookon? (Többi lent)

Figyelt kérdés

Nemrég észrevettem hogy kevesebb lett Facebookon az ismerősöm, gondoltam kitörölt pár ember, nem is baj sok a felesleges ismerős.

Azóta rá szoktam nézni és azt veszem észre, hogy minden nap eggyel csökken az ismerőseim száma.

Nem hiszem, hogy minden nap kitörölne valaki, de az is fura, hogy csak egyel csökken naponta mindig.

Lehet valami más oka ennek? Vagy tényleg minden nap kitöröl egy ember?

Nagyon fura ez nekem...

2020. ápr. 21. 12:42
 1/4 A kérdező kommentje:
*eggyel
2020. ápr. 21. 12:45
 2/4 anonim ***** válasza:
Telepítsd fel a Who deleted me kiegészítőt a böngésződbe. A korábbiakon nem segít, de ezután látni fogod, ha valaki már nem az ismerősöd. Utána rákeresel és ha már nem vagytok ismerősök, akkor törölt. Ha nem is találod, de mondjuk egy ismerősöd vagy családtagod metálja, akkor tiltott. Ha más sem találja, akkor törölte a fiókját.
2020. ápr. 21. 15:01
 3/4 anonim ***** válasza:
Metálja = megtalálja csak... telefon.
2020. ápr. 21. 15:03
 4/4 anonim ***** válasza:
Kip Drordy a barátod lett.
2020. ápr. 25. 10:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!