Mennyire kockázatos ebay-en eladni, illetve mire figyeljek eladáskor?
Nagy értékű műszaki cikket szeretnék eladni, de ez lenne az első eladásom. PayPal-nál úgy tudom, visszatartják a vevő által elutalt összeget, amíg az meg nem kapja a csomagot.
Mi van, ha kitalálja, hogy működésképtelenül kapta meg a terméket, miközben ez nem igaz?
Hogy lehet kivédeni az ilyet? Egy majd 250 ezer forintos termékről van szó, nem szeretném bukni, valami simlis miatt.
Van itt olyan, aki rendszeresen értékesít ebay-en?
Nagyon megköszönném a segítséget!
Sajnos nem adtam még el ebay-en ba vágtak már át (azt írta elküldte a csomagot aztán törölte magát, csomag persze sose jött) a Paypal ilyenkor először megkeresi az eladót hogy akkor most ez így mi, ha van bizonyítékod hogy működött/ép volt a cucc mikor feladtad azt el lehet küldeni nekik, de ha úgy is ítélik meg hogy tényleg hibás cuccot kapott a vevő még mindig van olyan kitétel hogy csak akkor kapja vissza a pénzét ha visszaküldte neked, így minimális veszteséggel visszakapod. Akkor van kérdés nélkül visszafizetés ha az eladó nem válaszol a paypal megkeresésére.
Mondjuk itt jó kérdés hogy mi az elfogadható bizonyíték, erről lehet érdemes lenne megkérdezni őket mi az a csomagolás/felvétel ahol hitelesen tudod nekik bizonyítani hogy épen és működőképesen adtad fel a csomagot.
Köszi a választ!
Akkor viszont nem szórakozom, egy videóban rögzítem a próbát és a csomagolást is, a feladásról is képet küldök az esetleges vevőnek, folyamatosan kommunikálok vele, így talán le tudom magam védeni, amennyire csak lehet. Az ebay is értékelni fogja ezt szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!