Blog vagy offline napló pro kontra?
Figyelt kérdés
szerintetek melyik jobb és ti mit használtok?
nyugodtal linkelhettek ha van egy jó blog oldalatok vagy napló szoftveretek
2010. júl. 27. 17:53
1/7 anonim válasza:
blog egyértelmű ha van egy kis hozzáértésed nagyon szépre megtudod csinálni.
2/7 A kérdező kommentje:
köszi a választ várom a többit is:D
2010. júl. 27. 18:46
3/7 anonim válasza:
Szerintem a praktikusság miatt blog, hiszen bárhonnan tudod szerkeszteni.
4/7 A kérdező kommentje:
köszike:D
2010. júl. 30. 20:31
5/7 anonim válasza:
Próbáltam mind2-t, blog jött be jobban, és lassan 2 éve tolom az ipart.
6/7 A kérdező kommentje:
akkor egyenlőre a blog vezet:D
várom szivesen a többi válasz is
2010. júl. 31. 17:29
7/7 anonim válasza:
én a naplóra szavazok mivel a napló igazából praktikus és bármikor előveheted.a blogot is próbáltam de egyszerűen abbahagytam mivel nem akarom hogy belelessenek a magánéletembe.Eddig mindig a napló volt a jó,mivel azt elrejtheted és bármikor előveheted.Az érzelmeket bármikor a szerelmedet bármikor beleírhatod..De mi lesz ha a blogban pont a nagy Ő elolvassa amit róla írtál?!Nem ciki véletlenül?!A naplót ha rendesen elrejted(nálam szokás szerint az ágynemű alá van dugva)akkor senki nem láthatja meg,és ha van egy kis fantáziád,matricáid..feldobhatod a naplódat.Vagy ha van képeid azokat is beleragaszthatod.De a blogot bárki elolvassa,hosszadalmas képeket feltenni,ha nem vagy jó HTML-ben akkor nem bírsz jó sablont(css-t) csinálni,és nem teheted bele a rajzaidat.Szerinted kedves kérdező,akkor melyi a jó választás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!