Tinder Golddal lehet látni, hogy a másik fél látta e az üzenetet?
Azért kérdezem, mert engem a fiúk rendszeresen leb....sznak hogyha nem válaszolok 1-2 órán belül. Nekem sima Tinderem van és azon nem látni hogy látta e. Van, hogy megnézem, amit írtak, de nem válaszolok egyből, mert majd inkább akkor szeretnék, amikor jobban ráérek csevegni. De tök olyan, mintha lekoptatásnak vennék, mert ha nem látják, hogy megnéztem, akkor szerintem nem írnának ilyeneket.
Amúgy rettentő rosszul esik, kérlek titeket, hogy nézzétek el, ha másnak van élete és nem ír vissza azonnal. Ha napok óta nem jelentkezik, akkor vehetitek lekoptatásnak, de akkor se értem, miért kell valakit bántani, hiszen senkinek nem vagyunk kötelesek egész nap írni...
Nem, csak azt látod ha valaki jobbra húzott már előtte, tudsz nézelődni régiótól függetlenül és ehhez hasonlók. Üzeneteket nem befolyásolja.
A leírás olyan, mint amikor a hírességek sírnak az interneten a villából, hogy nem tudnak elmenni otthonról a karantén miatt, és milyen nehéz az életük, tényleg nagy szükség volt rá a kérdésedhez. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!