Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Chrome HTML doc-ot hogyan...

Chrome HTML doc-ot hogyan mentsem, hogy net nélkül meg tudjam nézni?

Figyelt kérdés
megnyitja netről pdf-en de ha mentem ugyan azt a chrome html-t menti
2020. ápr. 15. 21:48
 1/10 anonim ***** válasza:
Hogy mivan?
2020. ápr. 15. 22:42
 2/10 anonim ***** válasza:

A "magyarázat" után már nem világos, mit akarsz.

Le tudod menteni a HTML oldalt, ... / További eszközök / Oldal mentése másként. De a dinamikus webtartalmat, ami a szerveren generálódik a körülményektől függően, érthető okokból nem fogsz tudni lementeni. Tehát pl. a menetrendek.hu-t nem tudod működő formában lementeni. De egy Wikipedia-oldalt, vagy egy Index-cikket igen.

2020. ápr. 15. 23:04
 3/10 anonim ***** válasza:
Nekem se világos a kérdés, de ha én offline akarok egy oldalt nézegetni, akkor csinálok róla egy jpeg képfájlt( a Firefoxban alapból van olyan lehetőség, hogy lefényképezi az egész oldalt), azt mentem le és ha kell valami infó róla, a képet nézem meg. Nem tudom, hogy ilyesmire gondoltál-e?
2020. ápr. 16. 12:18
 4/10 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat

tehát ha nem volt érthető a lényeg:

torrenten letöltök ebook-ot, de ez egy chrome ikon, amire ha rákattintok, neten megnyit egy pdf oldlalt, ezt pdf formátumban hogyan lehet elmenteni?

de végül is az is megoldás, hogy az egészet kijelölöm, és word-be, vagy más doc-ba bemásolom...

2020. ápr. 17. 08:42
 5/10 A kérdező kommentje:

viszont egy régi magazint pl ezt:

file:///C:/Filmek/Auto.Motor.Magazine1stJuly.1960.PDF.Hungarian.pdf

csak fényképezni tudom

ehhez valami program kell? nimbus-t találtam

2020. ápr. 17. 09:00
 6/10 anonim ***** válasza:
Na. Ezzel kellett volna kezdeni. Ha a böngésző nyitja meg a pdf-et, akkor a jobb felső sarokban ott van néhány ikon. Ha nem látszik, akkor vidd oda az egeret és meg fog jelenni. Kell lenni ott egy lefelé mutató nyílnak. Na arra ha rákattintasz, akkor elméletileg le tudod tölteni a pdf-et.
2020. ápr. 17. 09:55
 7/10 anonim ***** válasza:
Az 5-ösben levő "link" azt mutatja, hogy már le van töltve. Ettől fogva nem értem a problémát. Ha zavar hogy a Chrome nyitja meg, azt a társításnál lehet beállítani.
2020. ápr. 17. 10:23
 8/10 A kérdező kommentje:

pont ez a problémám, addig én is eljutottam hogy letöltés, de ugyan ezt a chrome html-t tölti le, ami erre a pdf weboldalra irányít,

mit kell átállítanom?

2020. ápr. 17. 11:07
 9/10 A kérdező kommentje:

vagy maga a fájl a gépemen van, csak netes alkalmazás nyitja meg?

jaj

igen, megvan társítás pdf olvasó

számítástechnika: 1-es

ülj a helyedre fiam...

2020. ápr. 17. 11:10
 10/10 anonim ***** válasza:
Ha suliban rossz jegyet kapsz valamire, azt egy életre megtanulod. Vedd inkább úgy, hogy ma is okosabb lettél :)
2020. ápr. 17. 11:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!