Telekomnál az 1000/1000 net-re váltottunk. Létezik, hogy ha wifin keresztül internetezek, akkor a sebességre ez semmilyen ráhatással nincs?
Figyelt kérdés
2020. ápr. 12. 06:41
2/18 A kérdező kommentje:
Mit nem tud?
2020. ápr. 12. 07:32
3/18 A kérdező kommentje:
Nyilván a magasabb nettel a routert is cserélni kellett, ők küldték hozzá.
2020. ápr. 12. 07:36
4/18 Alex Fly válasza:
Nincs olyan wifi szabvány, amely képes ekkora sávszélességre.
A gigabites Internet nem arra való hogy egy eszközzel használd, főleg nem vezeték nélkül.
5/18 A kérdező kommentje:
Oké, ezt értem, de az normális, hogy előtte 150/50-es volt és ugyanazokat a le-és feltöltés számokat kapom mérésnél? Konkrétan olyan 60 le és 60 föl maximum, 9-es ping-gel.
2020. ápr. 12. 08:08
6/18 A kérdező kommentje:
Ja és direkt akkor mérem, amikor még a család alszik, mert utána rácsatlakozik a 2 fiam is a saját laptopjával, sőt néha a férjem is.
2020. ápr. 12. 08:14
7/18 anonim válasza:
Milyen router? Milyen eszkoz? Milyen tabolsagbol? Nezd meg a sebesseget kabellel egy laptoplrol
8/18 A kérdező kommentje:
Egy Sagemcom routert küldtek az előző Huawei helyett, én a konyhában netezek , a router meg a mellettem lévő szobában van. Ha közvetlen mellette netezek sem számottevő a különbség. Vezetékkel nem tudom az én laptopommal kipróbálni, mert MacBook-om van, de majd később kipróbálom a fiúkéval.
2020. ápr. 12. 08:32
9/18 anonim válasza:
Minőségi AC WiFi-s vevővel, illetve 5GHz-n kellene tesztelni, sima 2.4GHz-n rengeteg dolog bezavarhat (nagy interferencia), főleg ha sűrűn lakott helyen laksz (pl panel).
Amit a szolgáltató ad modem+router kombót, az max kábelen tudja az adott sebességet, WiFi-n abszolút nem.
10/18 anonim válasza:
Igen, lehetséges.
Nem csak a router sebessége számít, hanem a gépedbe épített wifi-é is. Ha a géped csak a 300n szabványt tudja, akkor hiába van ac, vagy ax routered, ennyi lesz az elérhető maximum.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!