Másnál is lassú a T-mobile mobil wifije?
Figyelt kérdés
Korlátlan netre van előfizetve, de a korlátozott kijárás óta sokszor nehezen tölti be az oldalakat. Lehet, hogy annyian hasznalják most, hogy azért lassú?2020. ápr. 11. 21:20
1/7 anonim válasza:
Nálunk az volt, de tegnap előtt kaptunk egy SMS-t h éjszaka nem lesz net mert karbantartást végeznek a házunkba bemenő vezetéken és azóta jó.
Lehet routered lassú ha a telekomos akkor más.
Ha szólsz nekik akkor utánna járnak.
Milyen gyors netre vagy előfizetve?
2/7 A kérdező kommentje:
Nálunk nincs ehhez vezeték. Hordozható wifink van, és eddig nem volt gond.
Akkor majd telefonálni fogok, hogy tudnak-e tenni valamit.
2020. ápr. 11. 21:28
3/7 anonim válasza:
A mobil az nekem is hirtelen 16mbs ről 0,36 ra esett le. Serintem most h mindenki otthon van sokat használják
4/7 A kérdező kommentje:
Viszont az ingyen kapott 10 GB mobil net nagyon jól fut.
2020. ápr. 11. 21:33
5/7 anonim válasza:
Nekem már az Insta sem az Apple Music nem tölt be...
6/7 anonim válasza:
A Telekom Fon WiFi HU ra gondolsz?
7/7 anonim válasza:
Lassú. Elkezdték az optikait kiépiteni, de leálltak. Most néha akadozik és lassú lett. Telekom vezetékes net.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!