Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » A facebook mi alapján ajánl...

A facebook mi alapján ajánl ismerősöket?

Figyelt kérdés

Feltűnt, ha valakinek megnézem az adatlapját azt kiadja. De engem is kiad azoknak akiket nekem dob fel?

Vagy mi alapján működik ez?

2020. márc. 31. 13:32
 1/4 anonim válasza:
Nem unod még?
2020. márc. 31. 13:35
 2/4 A kérdező kommentje:
Bocs, először tettem fel, nem láttam erről szóló kérdést. Ha segít valaki és belinkeli azt előre is köszönöm.
2020. márc. 31. 13:43
 3/4 anonim ***** válasza:

Itt spekulálnak róla egy sort, ami friss kérdés:

https://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__internet__1..

Nagyon röviden:

"Akit megnézel, az bekerül az ajánlott listába. De nem azt jelenti, hogy ő is megnézett téged." - mivel a látogatókat nem fogja semmilyen formában kijelezni az oldal.

2020. márc. 31. 14:00
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

nekem csomó ajánlás jön akiket meg sem néztem.

elküldtem az önéletrajzom egy véghez és másnap már jött is onnan ajánlás több is :D biztos nézték az oldalam.

meg múlkor beszéltem telefonon haverral egy emberről aki nekem nem volt ismerősöm, csak 2 közös ismerősöm van vele a facén és basszus jött arról is ajánlás. Szóval még valahogyan a telefont is hallgatják... kicsit para volt.

2020. márc. 31. 14:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!