Mással is fordult már elő ilyen véletlen a facebook hírdetésekkel kapcsolatban?
Egyre többször van, hogy beszélek egy dologról telefon nyomkodása közben és a következő pillanatban/percben meglátom a facebook hirdetésen az adott dolgot.
Most például megkérdeztem a barátomat, hogy van-e itthon halrudacska és egyet görgettem a facebookon és megjelent egy Iglo hirdetés, pedig előtte nem is kerestem rá soha neten. :D De ez már a sokadik ilyen és engem ettől a hideg ráz. Ezek a reklámok tényleg személyre vannak szabva. :'D
Nem facebookon beszélgettünk, hanem szóban, közben meg volt nyitva a fb.. :D De volt ennél érdekesebb. Mesélte a barátom (szóban), hogy a kollegája valami kimondhatatlan nevű drága sört iszogatott a munkahelyen és megkínálta őt is és, hogy milyen érdekes íze volt. :D Következő percben azt a kimondhatatlan, megjegyezhetetlen nevű sört láttam a hírfolyamon és se előtte, se azóta nem találkoztam ezzel a márkával.
Azt nem tartom furcsának, ha rákeresek valamire akkor olyan hirdetéseket dob fel, végülis most kifejezetten szeretek kismamaruhákat nézegetni, mert aktuális, de a vicces az, hogy a barátom gépén is a nekem szóló reklámok jelennek meg, pedig én ahhoz hozzá sem nyúltam. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!