Regisztráltam egy filmes honlapra, nem láttam hogyha 5nap után nem törli az ember a profilját, akkor küldik a számlát, hogy befizessek az egész évre. Néven és emailcimen kívül semmit nem kértek. Már kaptam emailt hogy fizessek. Mit tudok tenni?
Gofilme.de
Nem akarok igazábol filmet nézni,nekem csak az a lényeg hogy ne fizettessék ki velem az összeget.
És az emailben már pereskedéssel fenyegetőznek.
Ennek így nincs sok értelme a részükről, és nem is hangzik túl legálisnak. Ha valami előfizetéses modellű, akkor nem tudod a prémium tagságot addig igénybe venni, míg meg nem adod a bankkártya adatokat. Ha nem adtál meg ilyet, akkor hiába fognak téged prémium módba átrakni, nincs honnan pénzt levenniük, akárhogy követelik. Elég átverés gyanús, csak hogy pénzt húzzanak le a figyelmetlen emberekből, meg akik bedőlnek egy üres fenyegetésnek.
Nem tudok németül, de ezt csekkold:
Ez alapján amennyit én lefordítóztam belőle, ez sima átverés. Ne fizess, a leveleket meg had küldözgessék. Egy e-mail adat alapján senki nem érhető utol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!