Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mi okozza ezt az internet...

Károly1231 kérdése:

Mi okozza ezt az internet kapcsolati hibát?

Figyelt kérdés
Folyamatos internethasználat közben, például böngészés, az internet kapcsolat megszakad, majd a "Nem lehet csatlakozni ehhez a hálózathoz" kiírás jelenik meg. Mindez rendszertelenül történik, csúcsidőszakban (este, hétvégén, ünnepnapokon...) egy óra alatt többször is. Néha nem lát hálózatot sem, amihez csatlakozni lehetne. Újraindítva a gépet ismét van net. Állandó vírusirtó van a gépen. Az internet szolgáltatás routeren keresztül érkezik, vezeték nélküli wifin csatlakozunk hozzá. A szolgáltató szerint a gép vagy annak beállítása hibás. A számítógépes szervíz nem talált problémát. Azonban mind a két, általunk használt gépen (Asus laptop) ugyanakkor jelentkezik a probléma. A korábban használt gép esetében is jelentkezett ez a gond ugyanígy. Próbálkoztam már a router "pihentetésével, azaz egy órára kikapcsoltam, de nem segített. Ha valaki találkozott hasonló problémával, s tud segíteni, nagyon megköszönöm.

2020. márc. 7. 18:33
 1/3 anonim ***** válasza:
Na igen minden szolgáltató szerint csak a felhasználó gépe lehet hibás náluk minden ok, szerintem a szolgáltatód hálózata leterhelt lehet és emiatt csúcsidőben vagy megy a neted vagy nem, igenis verd az asztalt a szolgáltatódnál vidd be a PC-szerviz pappírját hogy nálad minden ok, és kérd hogy jöjjenek ki nézzék meg ,állítsák be a routert ha szerintük az a szar.
2020. márc. 7. 19:09
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ.
2020. márc. 7. 19:16
 3/3 anonim ***** válasza:
Nézd meg mi van a szolgáltatói szerződésben. Ha a garantált sebesség 0kbs akkor sajnos nem hivatkozhatsz semmire. Amúgy elég egyertelmunek tűnik hogy a szolgáltató a ludas. Bar en pl mar jártam úgy hogy túl nagy sebességgel töltöttem le es fagyott a rendszerem emiatt. Nem is egyszer. De nem hiszem hogy nálad ez a gond
2020. márc. 7. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!